Těšila bych se, kdyby tam přišel zpět někdo z těch co by to tam oživily, ale zrovna Tereza s manželem nebo její spolužák to není a ani manželka Otíka.Terezy bratr by byl fajn a co třeba Simona, Libuška a kde je žena Miloše?Tam jsme se i zasmály.Teď to tam snad táhne jen Kateřina a Vanda.Také Soňa i Hana byla dobrá,ale teď se řeší jen miminko a soudce nebo rodina Klímů.Už mně to přestává bavit🤔😔
Kveta Miskechova ale ta ho asi strašit nemusí, na ni vzpomíná s láskou a navíc, paní Bebarovou asi neměla produkce odvahu oslovit potom, co s ní tak zametla
Ulice, ZOO, Ordinace a další české seriály - KinoTip NE‼️
To zase bude pitomost.
Už vím, na jaký díl se rozhodně dívat nebudu . Měli byste to už ukončit. Vymýšlíte kraviny....
Ulice, ZOO, Ordinace a další české seriály - KinoTip Doufam,ze nekteri tam budou jen jeden dil.Ale vite jak mi to pripada?Letos je to 20 let co se vysila Ulice a stle se nam vraceji postavy.Tak to tak vypada,ze nam chteji osvezit pamet kdo tu vsechno byl a Ulice skonci
Fanclub Ulice Nemusím z nich kromě Hrihorije nikoho. Mafie ani rozkazovačná Milada do Ulice nepatří a je dobře, že už tam nejsou; vracet se opravdu nemusí, ani kvůli jednomu dílu. Navíc bratr Světlany uhořel, a duchy ráda nemám. Nechápu, proč se tady řeší Halloween, když na to si potrpí hlavně v Americe. Já to vždy přejdu a vůbec to neřeším.
Máte připomínky k diskuzím? Napište nám