vzhledem k tomu, že Rašilov je na fotce v kvádru, tak otcem dvojčat určitě nebude, když ten je profi řidič kamionu, takže by jím mohl být Dolanský a Rašilov by mohl být manželem Soni, docela si umím představit, jak by spolu (ne)fungovali
Už se nemohu dočkat nových dílů. Velmi mě mrzí,že manžel mě odsuzuje za to,že Ulici sleduji. Ale pro mě je to relax a pohoda po celém dní. A když nestíhám,nebo jsem v práci(sestřička),shlédnutí na voyu
Tak si myslím že jsem se včera asi spletla tak to pan Dolanský reditel nebude pan Dolanský určitě bude táta dvojčat a pan Saša Rašilov bude Soni manžel ❤️
Patricie Jenšíková no, akorát mi k tomu, že by měl být táta dvojčat nějak nesedí, že by měl být svůdník a motat se kolem více žen. A kdypak by to asi chudák kamioňák stíhal, když je věčně v luftu?
Helena Břečková no docela i jo protože nezlobte se na mě označujete mě v příspěvku já s tím nemám nic společného prostě jenom můj názor že pan Dolanský bude dvojčat tatínek a pan Rašilov bude Soni manžel
Patricie Jenšíková no a já vám k vašemu názoru přidala svůj, nebo to se nesmí? Když nechcete, aby vám někdo odpovídal, tak nesmíte psát do diskusí. A mimochodem, Saša Rašilov bude na Komoře, už byl v ukázce s Luďkem a Blankou
Helena Břečková no díky za spoiler to zaprvý a za druhý mám něco řeknu já neříkám že nemůžete akorát jsem vám chtěla tím říct že to je můj názor tak jako váš a jestli bude na komoře jo tak v tom případě to klidně může být s mojí manžel tak uvidíme co bude
Mě by se jeden z nich líbil jako nový ředitel školy, stávající ředitelka to nedává a Soňa by ostrouhala😉, ale ono to bude asi úplně jinak a proto se na to moc těším!
Janča Angels to právě ne, Rašilov je tady v obleku, a táta dvojčat Dvořákových je přeci řidič kamionu a navíc, v ukázce si Rašilov podává ruku s Luďkem, předpokládám na komoře...
Lucie Lucka Přesně, Rašilova jsem si také všimla, ale byla tam ještě Vanda. Tak tipuji terapeuta pro závislou Vandu? 😉 Dolanský si myslím, že bude ve škole - byl tu článek, kdy Vondráčková říká, že chlapec neví, co ho čeká.
Máte připomínky k diskuzím? Napište nám