Jak osudove lasky ? Tahle ho vylozene uhnala svymi slovensko madarskymi zpusoby a ze to tyhle temperamentni zeny umi a nevzdaji, to vime vsichni. Chudak Pan herec.
Ta poslední vyzobaná kukuřice viz foto,co předvádí od odchodu takové Legendy jako byl pan Brzobohatý a jeho syn,jeho vlastní krev který si nechal změnit jméno se musí pan Brzobohatej obracet v hrobě:)
Moc dlouho po pohřbu. Nevydržela tahle tét ukazuje na fejzbuk jak ho milovala že nedlouho našla mladšího než její syn krava stará dělá ze sebe jako zeje nainy svet
S p.Brzobohatým mám tak trošku spojeny můj život,, když zemřel,,mě oznámili v FN Motole ,že jsem onkologicky pacient,, po pár dnech co měl pohřeb,mě napichli můj neoblibený" chemodrink",, já šla kolem jeho divadla,kde měl poslední rozloučení,a tam stála p.Kveta Fialová,,a riká mě: mladá paní, neplačte,,všichni tam jednou půjdeme,,. A s takovým úsměvem na tváři docházela Jiřinka Bohdalová,, a jen to potvrdila,,,. Tím chci říct,,,. Ještě že se téhle manželčiny estrády z milenci atd nedožil,, Byl to pan herec,, Krásný večer všem 😘
Skvělý herec, krásný chlap. Většina kritizuje jeho paní. Je,tedy nevím, byla to jeho volba myslím,že spolu byli v pohodě. Přeci si ji vybral i ona jeho
Marie Palcr Přesně.. myslím, že byli skvělý pár.. ona převzala jeho divadlo a stará se o něj..která herečka by to po smrti manžela dala? Ale jen můj názor, klidně mě ukamenujte 👍
Jena Richtarová a zále ži vám na tpm - nemohla jste k vůli i y spat nebo jste z to ho dpstala prújem - osobo pověz te nám o tom - skuste to říci bez i y......
Anna Holenková no do damy ma pi.Bohdalova daleko, ale je to normalni zenska a vyborna herecka. K Radku Brzobohatemu urcite sedela vic nez pi.Gregorova.
Ale je to muj nazor, nikomu jej nevnucuji.
Jana Back nebydlela ale tohle je stará vesta.Nejsem na drby že bych vytahovala lež ale o tom psali herci v příspěvku o něj jaké měli manželství.Prostě divočinu
Miluska Vosikova možná, ale měli doma Itálii a sám se rozhodl k rozvodu a nakonec měli pěkné manželství a hlavně syna, Jiřinka to odnesla - vlastně se s tím nesmířila vůbec, taková to byla láska ale bohužel srdci neporučíš. A myslím, že se měli rádi tedy Gregorová a Radek.
V Umakartovem domě žijí v Počernicích manželé Dolezeovi bydlí v Praze je to část me rodinný za který se stydím i za část z Brodů nehlásí se nám nechápu proč Jiří je to blbý nuda
Miroslava Emingerová Vypadlo mně, že už byl ženatý a měl dítě, jenže to nežilo blízko. Nikdy se o nich nemluvilo. Chtěl dítě se svou manželkou. Někdy se to tak v životě semele.
Od mala jsem obdivoval nejenom Pěničku ..jeho chůzi jsem poznala před lety i na letišti...byl s Ondrou na dovolené v Orebiči, kde tehdy hořelo. Při odletu se ho kamarádka zeptala, jak tu situaci zvládali( my byli v Trpanji)... jeho odpověď: to mluvíte na MNE???!!! Tím skončil hrdina v mé mysli....
Máte připomínky k diskuzím? Napište nám