No nevím, co si o tomto seriálu mám myslet. V této ZOO jsem donedávna a spoustu let pracovala, ale to jak tu pracují seriálové postavy nějak nechápu. S prací ošetřovatelů to nemá společného vůbec nic. Neumím si představit odejít během pracovní doby a řešit si soukromé věci. Anča je od začátku přechytralá a u všeho musí být. Magořina první třídy. 🙈🙈🙈
Člověk si chce zajít na zvířátka do Soběhrd, jedeme tam takovou dobu s celou rodinou a u vstupu vám řeknou, že se tam natáčí bláznivá ZOO, takže chtějí 690,- za osobu! 🤦🤣🤣🤣🤣🤣🤦
Ivča Martincová To si snad dělají srandu? Chcete si užít pohodový den a oni tam šaškují ti že seriálu ZOO a tak máte platit nehorázné vstupné. Asi někdo upadl na hlavičku.🤔🤔😃
Renata Špitálská mno.... Pecka je, že to vstupné je zvednuté na osobu ""jen" o 200,-
Normální vstup je 490,-/os. Což jsem zírala jak blázen. Jezdíme hodně po podobných výletech a s tímhle cstupen jsem se ještě nesetkala. A to jsem na farmě vyrůstala. 🙈 Máte x malých nenápadných farem, kde chtějí vstup a tuplem ráda dáte něco navíc, zaplatíte krmení, koupíte zob na otáčím automatu, ale tohle je fakt síla.
Ivča Martincová Tak já zírám i na těch 490,-. Čtyřčlenná rodina dá za vstup tisícovku a ještě hafo peněz za to, že dítě může nakrmit nějaké zvíře. To aby na to šetřili celý rok. Alespoň vím,kam nemám chodit.
Slunečná byla super. Sice některé díly byly slabší, ale pořád se dalo koukat a hlavně včas ukončeno. Zoo mělo skončit odchodem hlavních postav. Pak už to za moc nestálo, už moc dlouho nesleduju.
Josef Fulmek Umíte číst? Já jsem vám nenapsala idiot, ale d...l. Takže vy můžete o druhém napsat cokoliv, ale vás se nesmí nikdo ani dotknout, že? Takže nikoho nepomlouvejte, nikomu nic nepodsouvejte a pak nikdo nebude mít potřebu psát vám.
Věra Štepova "stará blbka", by už konečně měla pochopit, že je to seriál, role je daná a po hercích se vyžaduje, aby to zahráli tak, jak se po nich chce. Takže pokud ve vás vyvolala "mladá blbka" tuto reakci, tak je to důkaz, že roli zvládá skvěle.
Jarmila Moučková no asi neumíte. Na začátku se píší dole,na konci nahoře.😉🤣🤣🤣🤣 tak nevím kdo z nás dvou je blbeček. Je fakt, že vy to být nemůžete, neboť bych toho blbečka urazil. 🤣🤣🤣
Josef Vanek Myslím, že mi nemáte co vyčítat, když nevíte co znamená (?). Asi vás zklamu, ale používají se oba způsoby psaní uvozovek český i americký. Ale ať máte radost, tak jsme blbečci dva.😏 A koukám, že jste dodatečně opravil (pořád na pořad).
Libuše Doleželová Ty blbá krávo, už do seriálu cpát i politiku, a Babišovi nesahaš ani po kotníky ❗❗ Anonym který se stydí za svůj profil, , aby mohl škodit ....
Oldřich Malenovský A vy jste dokázal co? Deset piv a blbé kecy. Na to, že už nejste puberťák, jste ubožák. Nemusí se vám každý líbit a být vám sympatický. Vy také nejste každému sympaticky, to si buďte jistý. Určitě by se vám nelíbilo, kdyby vám někdo ..... příjmení. Jste H..a.o.
Jako zatím každý seriál na Primě, začal seriál ZOO velice slibně. Lákaly občasné záběry do safari. Jak začal, tak také skončil. Ze seriálu se stala kovbojka. 🙁 Prima představuje nový seriál, ale opět s málo obsazovanými herci "nižší" kategorie. Po zkušenostech s ostatními seriály, vím, že nebudu sledovat. Super začátek, a postupné upadání. 🙁
Libuše Koppová Ano z osobních důvodů požádaly jmenované herečky o ukončení nebo přerušení, to je pravda, ale jak můžete napsat o druhých, že jsou herci "čtvrté" kategorie. Taková odbornice zase asi nejste. Že se vám někdo nelíbí nebo vám nejsou někteří sympatičtí, to se stává. Vy také nejste sympatická každému a určitě by se vám nelíbilo, kdyby o vás někdo psal, že jste čtvrté kategorie.
Jarmila Moučková Ano, proto jsem to opravila na neobsazované herce.. Nebýt seriálů na Primě, nikoho z jiné produkce neznám. Vím že to není vina herců, ale spíš scénáristů. Nemám ráda detektivky a kriminálky, tak jsem byla ráda za seriály s "normální" tématikou a tak začínal každý, až na Elišku a Damiána. 😉
Libuše Koppová souhlasím..Především. jak Slunečná tak ZOO nadějně začaly ale záhy to šlo postupně do kopru....co se povedl Primě byl Polda ....tj.můj názor který nikomu nevnucuji😉
Milan Řezníček Souhlasím s Vámi. Poldu sleduji od první série a prvního dílu. Jen mě zamrzela reakce herce národního divadla Davida Matáska na postřelení Roberta Fica. Jeho lapidární PIC HO! bych od něj nečekala. 🙁
Libuše Koppová Reakce Matáska na postřeleni premiéra Slovenské republiky Fica mi nějak unikla v médiích. Přesto za mě Polda je povedený seriál na rozdil od Slunečné či ZOO.😉
Milan Řezníček Nejdřív jsem pochybovala, jestli mladý Polívka nahradí Igora Orozoviče, ten se mi moc líbil. Oba "mlaďoši" jsou super a doplňují humor Davida Matáska. A to vykřikuji, že kriminálky nemám ráda.👍💝😀
Alena Tondrová Takže, herci ze seriálu Zoo, slušní lidé, kteří mají minimálně středoškolské, většinou vysokoškolské vzdělání, jsou podle vás herci 4 kategorie. Co si o sobě myslíte, co vás k tomu opravňuje? A sama sebe jste zařadila do které kategorie? Kam patří pyšná, povýšená a zlá ženská?
Alena Tondrová A vy máte herecké nebo jiné odborné vzdělání, že můžete posoudit kvalitu herectví? Kdyby neměli a neprokázali během studia schopnosti, tak by nikdy fakultu DAMU nebo JAMU nedostudovali. To, že se vám nelíbí, že vám nejsou sympatický se může stát, je to vaše věc. Zrovna tak nejste vy každému sympatická a určitě by se vám nelíbilo, kdyby vás někdo zařazoval do 4 kategorie. To byste vyváděla, co?
Máte připomínky k diskuzím? Napište nám