Divím se že podle stížnosti se nezjistilo o počítačové grafice že psala ty anonymy. Mělo by to jít né. Ať jí to spočítají bůh ví kolika lidem už škodila.
no jednoznačně Hanušková,ta to vede na plné čáře,taková stará zákeřná bestie zkurvená,tak trošku mi připomíná tím svým morálním chováním 1 podobnou piču od nás z dědiny,pač tam to bylo to samý,ta měla taky podobnou povahu,co se týče nepravdivých anonymů,no jo,to sou prostě takový osoby,kterým se něco vyvine v té jejich hlavě a už to prostě nelze nějak ovlivnit a bohužel je strašně moc těžké tu nevinu pak obhajovat
Dana Janatova
Nejhorší jsou pitomci co radí druhejm! Blbá Anča akorát vše zhoršila! Poradila Frantovi + jak dopadl. Bevuděla udiotka že jsou rozdílný povahy?
Za prázdniny se naučila anglicky? Koho tím voblbnou? Jedině idioty! Pak není divu, že mi nevěřili v UK že jsem z Čech! Prej: Nemůžeš bejt z Čech, Češi neumí anglicky 🤪😜😛
Mohli by do Ulice k Vondráčkové a Andrlové obsadit i bývalou Miss World Kuchařovou . Ta by nemusela nic hrát , protože ta by se tady k těm dvěma hodila jako málokdo. Samozřejmě ty dvě postavy jsou hrozny svině . U Vondráčkové sem se přistihl že už ji i nadávám 🤣🤣✌🤣🤣
Ivanka to hraje suprově...role je i scénář příšerný,ona si s tím ale poradila s grácií.A každý normální člověk dobře ví, že ve skutečnosti je úplně jiná.
Strašná nuda podnikatelka Království hraček a Aničky Vlastně scény o ničem ,Někdy až trapné Hanušová a Soňa jsou super To je že života Tohle se fakt děje hrajou to moc dobře
Já bych to viděla takto -- p.Hanuskova přijde za ředitelkou Soňou vyřídit něco ohledně vnuka, pustí si hubu na špacír, což se Soni nebude líbit, pošle ji slušně jak to jen ona umí někam a super válka může začít 🤣🤣🤣🤣 můj nápad a jedem dál 🤣🤣
Lenka Řízková Soňa ještě není potrestána, ale vypadá, že jí moc lidí nevěří začínají ji přehlížet a pomáhat si mezi sebou nebojí se jí a to se jí nelíbí
Když někdo zahraje svoji roli věrohodně,hned je u některých z vás v nenávisti,proč? Vždyť je to role a nejspíš dobře zahraná,když se s ní ztotožňujete.
Forometky na snahu si co vyčítat s ženami tohoto typu jsem se často setkala v životě Je to nebezpečné Citlivější povahy dokážou poničit .Měla jsem štěstí že že srážky s nimi jsem se dokázala otřepat.
Postava Hanušove je ztvárněna bravurně. Bohužel s podobnými charaktery se lidstvo setkává často. Řekla bych, že v současné době ještě víc než často...Hlavně na lukrativnich pracovních pozicích...😏😀
Za mě postava Soni je super mrcha a baví mě to, Hanušková je taková malá šedivá a přece zákeřná myš a být by vůbec nemusela, ale Andrlová ji hraje dobře.
Hanuskova je jako přes kopírák moje někdejší kolegyně, nejenom chováním,ale dokonce i vizáží, až mě to chvílemi zaráží, říkám si, že tu postavu snad psali podle ní! Studená, nelidská, nesympatická stará panna, plná zlomyslnosti...tak jako tak jsem ráda, že už s ní nepracuji, ale paní Andrlová ji hraje výborně!
Mikulecká Lenka a proč bych si měla myslet, že to tak je? to, že má nesympatickou rolí a to, že Vy jí nemáte ráda, ještě nemusí nutně znamenat, že je špatný člověk!Nebo Vy jí snad znáte osobně,nebo s ní žijete?
Aspoň to má nějakou šťávu než ve výrobně hraček to je nudné.Hanušková je megera ale dobře to hraje Andrlová a Soňa už lepší nebude ale Prokop ten jí též dává svoje do těla 😂😂
Ludmila Kapušová království hraček a všichni v nem jsou katastrofa. To je zmatlany hnus. To se scenaristum vůbec nepovedlo...asi herci neměli co dělat tak jim vytvořili role...
Vlastimil Veverka Nic nemění na tom, že vám nepřísluší hodnotit herce. Tato skupina je zřízena za účelem příznivců a diváků českých seriálu jako je Ulice, ZOO, Ordinace. Zde se můžete vyjádřit k seriálovým postavám. Otázka zněla: O titul potvory Ulice bojují dvě postavy. Kdo vede u vás? Vaše odpověď: Bezesporu vítězí Andrlová, ale i ve skutečnosti..........atd. V seriálu žádná Andrlová ani Vyskočil nejsou. Takže vaše odpověď je jako v té pohádce. Osobo, neviděla jste tady děti? Až zasejeme, tak sklidíme.
Vlastimil Veverka Nepoučuju. Vysvětluju, kdybyste to pochopil hned, tak je další komunikace zbytečná. Učitelka nejsem, ale asi jsem dávala pozor nebo jsem měla štěstí na dobré kantory, že mě vštípili a naučili odpovídat na otázky a celou větou. Tak asi tak.
Ivanku Andrlovou prostě miluji. Po všech těch princezničkách, ublížených snachách, konečně role pořádné stárnoucí a závistivé megery. Super role, aspoň se v Ulici něco děje 🤣🤣🤣
No,já jsem zaujatá. Já Andrlovou nemusela nikdy ,už když hrála jako holka. A tahle role...i když uznávám ,že jí hraje dobře... ta to dorazila. je to jen role,samozřejmě,ale teď jí potkat na chodníku,tak jí snad jednu vyšiju😂😂😂😂😂😂 Snad i proto,že jsem se v životě s několika takovými "výtečnicemi" setkala.
Helena Helikarova Koukni Helenko,já jsem ta poslední,kdo by zaměnil roli se skutečností! Zřejmě jsi kontext komentu absolutně nepochopila. Tak se klidně dál koukej, uvař večeři a dáchni si😉😂
Já být na místě Soni kráva Hanušková by sklapla a v tichosti se někam schovala. Je na míste aby na ni Soňa podala trestní oznámení pro tr čin ,,pomluva". Hanuškova by měla po otázkách jelikož její konání jednoznačne naplňuje skutkovou podstatu tohoto tr činu. Snad to Síně dojde a nebo ji to někdo poradí a Hanuskovou sejme . Takový svine jako je Hanuškova bohužel existují ale človek musí vědět jak se bránit což spousta lidí díky neznalosti zákonů nevi
Alena Láčíková ale Blanka to Igorovi říkala, že Hanušková posílá anonymy Evženovi ale ten jí moc nevěřil. A máte pravdu Matěje je mi líto, protože Soňa je megera taky jako Hanušková
Ne, že by si měly ty dvě co vyčítat 😉 Za mě je horší Soňa. Hanušková škodí mezi dospělými, většinou vysokoškolsky vzdělanými lidmi, kteří by si měli umět najít způsob , jak jí klepnou přes prsty. Kdežto Soňa ve škole, kde jejím terčem jsou sice kolegové( také vzdělaní), ale dopad to má i na studenty, potažmo děti že základky. Ti si mohou odnést do života špatný vzor.😒 Chápu, že je to jen seriál, ale otázka byla takto položena.
Jana GašparováProkopovi bych to přál měli by mu dát obě dvě najednou možná by se přidali i nějaký studentky škoda že už tam není ta krystynina kamarádka Petra ta by si na něho nasedla hned a ojela ho ta po něm hodně pálila
Michal Frazer tehdy to byli zajimave postavy . Dnes nevim hoho bych vypichl . Z Lumira kterej byl smejd je lidumil a jedinej kterej me z posledni doby bavil “ Hložánek starsi “ , tak jeho postava nedostsva prostor zadnej
Zdena HK taky si říkám, že pán je tu asi ze všech nejdokonalejší. 🤣 Dokážu pochopit, že je mu někdo nesympatický, ale tohle říct aniž bych dotyčné osoby znala osobně je trochu mimo, mírně řečeno.
Vrana Michal A vy jste hulvát. Co vás opravňuje k tomu, hodnotit herečky? Vaše IQ tykve. Zde se hodnotí seriálové postavy, k těm má každý právo se vyjádřit, ale soukromí herců je jejich soukromí.
Andrlovou nemám ráda, zajímavé je že ve všech rolích ve kterých sem ji viděla , působila přesně takhle, nafoukane nepříjemně. To je divné , tak buď je taková odjakživa nebo ji její role změnily charakter? 😁 A tahle role mi připadá že je úplně zbytečná, jen herečka neměla do čeho píchnout tak přemlouvala 😁😁 ale vyšlo vám to pěkně zápletka jako lusk 👏🏼 doufám že ale v úterý bába dostane infarkt
Kdežto Lucie 😍 je úžasná , její dosavadní role byly vždycky takové roztomilé zábavné. Působí úplně opačně jako Andrlová. Sice mi taky zvedá tlak když je v roli Soni 😁😁 ale trošku jinak než Hanuškova
Lussy Lussy jo že mohli by ji konečně ukázat že není nenahraditelná a za to že porušila to co jí prezident řekl nebo požádal aby to s nikým neřešila, by měla letět na hodinu!
Míša Pecinová Ano, ale když někdo nezvládne Ulici, má výběr 😃 ZOO je tragické, ale co dělat v noci, když nespím? Tak se pobavím 😃 Hraje tam herec, jméno neznám, hrál ve Studni, tak čumím 😃
Marcela Sochová Takhle daleko scénáristé nepřemýšlí,vzpomeňte si na Klímovi a incident v garážích,také neřešili,jestli tam byly kamery a zničená zpožděnka a detektor lži,to také vyšumělo do ztracena.
Hanuskova to je des doufamze ji to vsechno nebude prochazet jako Soni uz tak je to hrozne ukazovat takovou ředitelku ve skole a porad se nic nedeje vsechno ji prochazi
Ulice, ZOO, Ordinace a další české seriály - KinoTipza mě byli nejhorší kukačka Vasil a Eliáš ti šli přes násilí tyhle dvě nuly mě v podstatě nezajímají
Ulice, ZOO, Ordinace a další české seriály - KinoTip Vyrovnané skóre. Obě herečky hrají ty "potvory" skvěle. Tak skvěle, že z nich mám při sledování husinu.
Ulice, ZOO, Ordinace a další české seriály - KinoTip Já v Ulici nesnáším Báru, Anču, Anežku- jejich role jsou pro mě nezáživné a prakticky o ničem a je jich tam poslední dobou až moc a melou pořád to stejné - myslím že v reálním životě by to bylo úplně jinak
Fanclub Ulice Soňa mi nikdy nevadila, naopak, dělala Ulici zábavnou a Lucku mám ráda, u Andrlový je to horší, nikdy jsem ji nemusela a teď co by Hanušková, je nesnesitelná, nic ve zlém, jen můj subjektivní pocit 😏
Zuzana Kotašková, to je, ale hraje ji dobře. Fakt je, že ji jako herečku taky nemusím. Líbila se mi např.jak hrála s Hanzlíkem ve třech dílech, "Otec nebo bratr", na další dva názvy si nevzpomínám. A jako princezna se mi nelíbila. Ale je to můj názor.
Fanclub Ulice Vytvořte jich ještě několik a pohřběte už konečně tento ke katastrofě odsouzený hybrid.
Kdyby se ta nenávist z Ulice dala převést na peníze, jsme hned bez státního dluhu - a jdeme do plusu, předhánějíc Švýcarsko, Norsko ...
Slavka Dandova hrajou to dobře moc dobře obě i Lucka Ivanka ale kdyby se dalo zařídit aby vypadla ze seriálu postava Báry Aničky a celého hračkářství jak se to tam objeví vypínám Na to se nedá koukat ten tam chrápe ten tam věčně láteří pořád se o něco nelíbí Ježíš to je takovátrapárna že se na to nedá koukat vypínám
Máte připomínky k diskuzím? Napište nám