Ty se k sobě hodí, Kateřina a Lumír, ale jestli je to pravda tak už scénárista neví jak dál a takhle přijdou o sledovanost. Už se tam málo ukáže pan Hrušínský a paní Syslová a teď ještě tohle. Vím že je to nekonečný seriál, ale už by měli nechat nějaký pár alespoň nějaký rok fungovat.
Já Kateřinu zrovna moc nemusím, ale ten vztah nemůže fungovat. Všemu je vinen Lumír. Ta postava nemá vůbec žádné šťávu. Kateřina by s ním stejně nebyla šťastná. Já bych ho za muže nechtěla ani za miliony.
Ingrit by měla odejít zbytečně tam dělá dusno, ale ona se neustále výmlouva na Lexika, že si nani zvyknul,proto nechce odejít. Má tam pohodlí. Už tu někdo psal, že Ingrit a Vilma půjdou tvrdě po Lumirovi.
To jse dalo čekat to je obyčejná vyžírka a Niklová jí vtom podporuje já bych jí vyhodila ať jsi zařídí svůj život Lumír má také nárok na pravou lásku ale to co mu nakáže maminka
Bari Veselkova až je to nepochopitelné to jeho chování . A jestli se s Kateřinou rozejde tak si zničí život . Všichni milujeme své děti ale musí se žít dál i po smrti jeho ženy . Jsem už asi retro .
Máte připomínky k diskuzím? Napište nám