Tak jestli se někomu nelíbí co na sobě nosí herci, měl by ten dotyčný ukázat jak chodí umóďený on sám. Blanka byla elegantně ohozená. Zase příspěvek ,který má vyvolat rozruch. A říkám to zde pořád a pořád. Myslíte ,že v ulici nejsou kostyméři , kteří o tom rozhodují . ? A ulice není módní přehlídka.
Janinka Rebel Kutilka To je pravda, k módní přehlídce to má daleko. Nejlepší jsou ty dlouhé rukávy, které zakryjí i prsty, na ruce, ne na noze, to pro méně chápavé.
Janinka Rebel Kutilka byl položen dotaz, následují odpovědi . Když se vám to nelíbí, tak to nečtěte (parodie na ,,když se vám to nelíbí, tak se nekoukejte”)😄
Ladislav Filipín tak to asi těžko, ale otázkou je v čem jste vyrůstal, asi je to pro vás hrůza, pro jiného třeba ne. O vkusu lidí v ČR se dávno hovořit nedá. Národ, který žije celé dny v teplákové soupravě, tedy sorry.
Místní divačky nerozumí ani módě, ani účesu, některé na profilovce vypadají jak stvůry z komparsu, a v létě nosí ponožky v sandálech. Může mi někdo vysvětlit jak takto přiblblý národ může rozhodovat o módě? A ještě než mi tu ty Jezinky začnou odpovídat, neplatí to pro všechny samozřejmě, ale musíme si všichni uvědomit, že se móda vyvíjí, třeba Hanušková vypadala jak za sedmdesátých let z dob komunismu, to nevadilo těm příšerám, ale Blanka vypadala elegantně, co na černé není hezkého?
Mazancová Alena kdepak dámy, skutečná dáma ta se pozná, ta vchází docela jinak. Toto jsou ženy pochybného charakteru a mravů. Ale jinak, přesně tak, klasika nikdy nepomíjí a vypadá vždy dobře.
Věra Kuba B prosím vás zůstaňte při zemi, vykašlete se na Ameriku, neustále takové připodobňování o nesmyslu. A kde jste byla nejdál? Že o tom tak zasvěceně hovoříte? 
Palinko Pali Ano,černá je elegantní také mám černé elegantní šaty se zlatými flitrovými květy i když jsem si je šila podle Burdy za totality a stále jsou IN.Střih Blančiných šatů mě připadaly smutné,moc ke krku a ještě limeček přidala mi jak z padesátých let na funusu.Proti černé nic nemám,naopak černé večerní elegantní šaty nemají chybu o Blančiných se to říct nedá, Hanušová i když se vám zdály
ze 70 let naopak ji k jejímu věku slušely.To je zase moje zkušenost a přeji hezký den 🙂
Věra Kuba B jednak vás nikdo nenapadá, to je vaše interpretace a jednak jako národ neurážím, ale podívejte se jak chodí běžní lidé oblékání nejen na ples, ale i do divadel či odpoledne nebo večer v restauracích. Mi cévka nepraskne, to se nebojte, ale kde vy berete tu jistotu hocořit za celý národ, to tady kdysi už bylo, ne?
Romana Kittnerová ale vzhledem k vašemu věku jste jasně zaujala postoj, který tomu odpovídá. Starší generace by obecně v ČR mohla přestat pořád něco soudit, nařizovat, určovat, přijde mi to jako za komoušů, když mi nějaký debilní soudruh řekl abych se ostříhal, že máničky nejsou v módě. A co mu bylo do toho. Bohužel toto starání se o druhé tady stále přetrvává a to je smutné.
Fanclub Ulice tuhle otázku jste nemuseli dávat,pokud čtete příspěvky. Protože Vám musí být jasné, že většina lidí to oblékání kritizují. Mě je jedno jak se kdo obléká,o tom ten seriál není.
Fanclub Ulice Čekala jsem,že ji obléknout plesově a ne na funus.Stále jsem koukala co to má má sobě zda kabát nebylo to k poznání jsem stará,oblékám se vkusněji.
Míla Babíková Tak už to není o mlaskání Gábiny, O šálech Báry, teď už oblečení, tak sakra, na co se dívat? O Klímovic to taky není. Na vykulenou Anču 😃 Když na něco čumím, tak snad vidím.
Jana Neveselá Tak to je taky pravda, to je babochlap. A kupodivu Věrka nemá rukávy až po kolena a vypadá snad nejlépe, je to žena v důchodě a docela přiměřeně oblečená.
Fanclub Ulice pokud oblékáte herce v sekáči, nemám problém, ale oblékat je jako z popelnice a ohánět se udržitelnosti jak je nyní in je hrůza. Teď mě napadá ta šílená vytahanina růžová pletená vesta přes květovanou halenku. To je jak pro socku a ne pro profesorku. Dámy na komoře a Gábina, to snad ne. I ta Anča se obléká líp. A proboha už Karle seberte ten hnědočerný pytel ve kterém loupe brambory a chodí do práce.
Míla Babíková Ale to přece není o tom, že se kvůli ohozu nebudu dívat. Sakra, to je tak hrozný že mám jiný názor než VY ?? Proto sem přece diváci píší aby si sdělovali názory né ? Nebo musím jen bezmyšlenkovitě kývat ? Pak to tak v republice vypadá, kdo nekývá je proti a je vyvrhel :-(
Fanclub Ulice S oblékáním v Ulici je to vážně hrůza - nejhorší je teta Běta s tím červeným kulichem na rousňáckých slámových vlasech vypadá jak vodník a korunu tomu dává Bára s těmi hastrošskými hadry a šátky
Jana Neveselá milá paní nenadávejte.Já Vám svůj názor nevyvracím ani neberu.Hrozný to není, že máte jiný názor než já. Tak to má být.Nemůžeme mít všechny stejný názor. Mějte se pěkně
Máte připomínky k diskuzím? Napište nám