Mám naštěstí Voyo, tak celou epizodu mám prohlédnutou tak za 20 možná za25 min, kdo mě štve tak ho posunu, hlavně Adama a jeho rodinu, je nemusím, ale je to můj názor. Každý ať se dívá na to, co se mu líbí!
Výběr herce se povedl.Vetsina terapeutů a psychiatrů vypadá stejně.Ale je pravdou,že některé situace jsou zbytečně natahováne.Jako by scénáristům docházeli nápady.
Bohužel od dob chalupářů zemana 4tankysze a pes atd mne ty toto novodobé nekonečné seriali kde Kámen souloži s cihlou a nic neříkající dej ani pá 1006 dílů mne opravdu nezajimaji
Josef Benes V tom případě nechápu, proč tady jste. Ale na druhou stranu pokud ten čas místo seriálu věnujete něčemu užitečnějšímu, třeba studiu češtiny, je třeba vám zatleskat. 👍
Vera Herba Parva až na mne nebudou vykukovat takovéto nesmyslné seriálu kde cihla souloži s pískovcem tak ano hned bude ten svět hezčí a teď šup ať vám neuteče důležité denní v seriálech pa pa
Michaila Šťastná já vůbec nechápu jak on se tím "ježděním" vůbec může uživit...odcházel jezdit, když bylo pozdě (Vojta, šel do postele) a vrátil se domů když Karla uklízela nádobí do myčky a ještě si dali víno. No to byl v práci hodinu nebo dvě...
Ten psychiatr požádal Maru s Karlou aby si sundali boty což mně přišlo divné asi to muselo být aby jsme viděli že Mara má děravou ponožku trochu trapas od scénáristů
Každý nemůže za svůj vzhled.vzdyt je to prostě normální obyčejný chlap a vypadá normálně i to jak mluví.zase takový postrach to není fakt nechápu kdyby se každý podíval na sebe každý nemůže být krásná každý nemůže být krasavec
To mě zase pobavilo! Ti scénáristé jsou fakt dementi. Přijdete k terapeutovi a on vám řekne "zujte se!" 🤣 To bych mu ji nandal...., scenáristovi i terapeutovi! Jo, u nás to vyžaduje zubař, já teda nosím návleky, ale popravdě, nikde jinde ve světě jsem se s tím nesetkal! Hnus!
Pavel Branka dřív se u doktora zouvalo, nebo používaly nevleky. Myslím že to je psychologický moment. Zuty člověk, navíc s dírou na pokožce, je mnohem slabší.
Jolana Hájková No, ty Márovy děravé ponožky je takový úlet od scénáristy....zouvání je takový přiblblý český zvyk. Nevím, kde se to vzalo, žil jsem v několika zemích a nikde se nezouvalo, zejména ne na návštěvách, natož u doktora! Viděl jsem v časopisu Playboy fotografie k rozhovoru s Jiřím Maláskem. U něho doma, sedí v starožitném křesle, společensky oblečen, ovšem na nohou má pantofle! Viním z toho fotografa, když takový "detail" přehlédl, měl by pověsit foťák na hřebík!
Šárka Hrádková co na tom nechápete? Vám snad někdo opravuje zuby ve stoje? Kde sedíte, když Vám zubař opravuje zuby? No, takže máte odpověď 🙂 U obvodní doktorky není potřeba se zouvat, protože nedáváte nahoru nohy, to je snad jasné.
Pavel Branka , já si myslím že vzhledem k českému zvyku, být doma jen v ponožkách, v létě bos, to mělo být aby se klienti cítili odlehčeni a měli pocit domáckosti, tedy jakého si klidu, a pocitů že nejsou jen na skok. Protože ani terapie není jen na skok.
Jana Bacul Já ano a když jsem měla svoje návleky na boty, tak se mě zeptal, jestli je mám čisté! Pravda, když přišel z venku, tak si obul papučky, ale sestra lítala v jedněch pantoflích po chodbě před čekárnou, kde se chodí v botách. Takže asi chtějí vytírat vašima ponožkama. Hnus!!!
https://www.novinky.cz/clanek/muzi-prumerna-delka-penisu-se-za-posledni-desitky-let-vyrazne-zvetsila-vedci-jsou-znepokojeni-40423501
Ja se jdu radsi premerit...
Máte připomínky k diskuzím? Napište nám