Ano, Dvořák a Magda mě baví - po dlouhé době něco milého, moc jimm to spolu sluší a hrají to tak, jak kdyby do sebe bli opravdu zamilovaní. Snad nám jejich pohodu scénáristé ještě dlouho dopřejí. Jsem zvědavá, kdo komu zahne - v Ulici žádný pár nevydrží - snad je Peškovi a ti už tam nejsou.
Oba kluci jsou skvělí a oba mají něco z táty. Vladimír byl skvělý herec a přála bych oběma, aby alespoň špetku talentu zdědili po otci. V Ulici jim to jde, tak snad zůstanou u této řehole 🥰👍
Jana Čičimáma Romova myslím, že si ji najde sám,do školy má nastoupit Laura,neteř Lindy a pokud ji bude hrát ta herečka co hrála v tanečních,tak je přesný typ Magdy.
Iveta Kohoutová kdyby jen v dospívání....mnohdy mi píšou na mesenger chlapci ve věku mé dcery (37)....a mě bude v červenci 58........ spíš mi to přijde že hledají mámu a pečovatelku s mama hotelem.
Zdenka Kroupová asi jak pro koho… musím mít stejný názor jako vy a nebo si mohu myslet co chci… já váš názor respektuji, tak snad i vy budete respektovat ten můj
Ulice, ZOO, Ordinace a další české seriály - KinoTip baví, protože teď je tam rozvíjející se láska, ale vůbec nepochybuji, že nám to hezky rychle zkazíte...
Gabriela Pilařová Přibylova a moc jim to sluší s tátou, panem Dolanským. Moc dobrý výběr od scénáristů. Pan Dolanský je tady velký sympaťák. On ale umí zahrát i pěkného grázla,třeba ve Zlaté labuti jsem ho neměla moc ráda.
Gabriela Pilařová Přibylova a já jsem si vždycky říkala, že se vlastně ani s paní Lenkou k sobě nehodí se ale teď už si to nemyslím. A moc mu to tam sluší!!!
Máte připomínky k diskuzím? Napište nám