Franta je jak 15 letý kluk. Neví co chce stejně mu zase zdrhne . Anička místo aby mu domluvila ho ještě v tom podporuje. Však věděla jaká Skyler je. Ať se odstěhují a bude zase o jednu nenormální rodinu míň.
Cílem veškerých autorů co se na podobných seriálech podílí není parodovat skutečnost,ale snadno si přijít na slušné peníze.Pokud to jde na veřejnoprávní TV tak zde se to platí formou povinné konsese.Na komerčí TV se to pro změnu platí formou reklamovaných věcí.TV reklama je totiž drahá,hodně drahá.Stojí-li v reklamě nabízené zboží npř. 199,-je jeho reálná cena tak třetinová.Je tedy naprosto lhostejné jestli na ty poředy koukáte,nebo nekoukáte.Platíme to tak jako tak.😉
Prostě nazvala bych ho Franta Nevem....to je jedine slovo,které u něho slyšíme .Já Nevem...ani nevím neumí říct pořádně..Už by měl odjet do Amstru a nevracet se.Neda se na to dívat.
Simona Kudrova Hlavně debil. On se vrátí ke kunde která ho podvedla. A slušnou holku odkopne. Takoví debili mám nejradši. Však ono se mu vrátí. Až se bude chtít vrátit k Bare tak ta už bude mít Bruna. To se Teda pobavim. Jestli na tuhle scénu dojde
Jiřina Lenghardtova Udělejte to jako já, nedívejte se!!! Pak to nebudete muset kritizovat. Partnerka se sice dívá, ale já v tu dobu si vždy dělám nějakou baštu. :-)
Tak jasně... Prokop odmítl manželství 🤣 🙈 vždyť s Magdou jen spí, když má naladu. Vrzne si a jde k sobě domů. Přijde k ní na jídlo a jde k sobě domů. Přijedou z výletu a jde k sobě domů. 🙈 vždyť spolu ani nebydlí 🤦♀️
Veronika Svobodová ale on nechce Magda mu nabídla sestěhování.A je to dobře, že ho nepřijal.Magda najde lepší protějšek , nabídka tu je, ne moc v elká, ale je
Jitka Jitka ano, viděla jsem. Magda by už ráda jak se říká hnízdila. Jen to bude potřebovat lapit jiného ptáka. Prokop je pro rodinný život nepoužitelný. 🤷♀️
Myslím si že Magda je trapná pořád mluví o svatbě jak říkal Prokop naco papíry na svatbu když můžou být spolu i bez papírů pořád ho dotoho nutí a Franta zůstane sám patří mu to
Franta udělal velkou chybu, že opustil Báru.Však karma je zdarma, snad se mu to vrátí.Prokop je sobec a Magdě bude bez něj líp.A Miloš byl trochu trapný, plete se kam nemá
Bohumila Honzová zdravím,tak pokud jsem dobře koukala,Bára odešla od Fanouše,prostě Skyler ví jak na Fanouše...Magda je trapná jak strká Prokopa kam se mu nechce...a Miloš,tak to je trapák od začátku.
Marcela Brabencová no je to sebec ,všetko aby bolo po jeho ..zahľadeny sam do seba a podľa mňa to čoskoro dôjde aj Magde a pôjdu od seba...Magda asi už teraz ľutuje že nezostala s Mirkom
Eva Šedivá Franta je stále ako decko,nevie čo chce a mal sa držať Báry,Skyler je mrcha na prvý pohľad a tiež to chvíľkove vzplanutie nebude trvať večne a nebudú spolu
Monika Moravcova Joo . Dítě má dítě.Jen tablet a výchova žádná.Vse dostanou (byt) třeba a jen ta škola zatím co má starost a ..zodpovědnost.Jinak táta nanic a máma na ránu. Bára to myšlení má jinde .Postel dokáže své .Franta je blbec a to se krotim páč tohle mít doma tak rány padají.
Někdy náš život prochází těžkými chvílemi, ale měli bychom vydržet. Pokud hledáte způsob, jak napravit nebo zlepšit své manželství, jsem rád, že jste našel Dr. Isimenmena a důrazně vám doporučuji, abyste se s ním spojili. Zde dokumentuji svou snahu o usmíření s manželem poté, co se se mnou před pár měsíci rozešel. měli jsme konflikt, ale nikdy jsem si nemyslel, že mě opustí, ale to vše díky doktoru Isimenmenovi, který mi pomohl přivést mého manžela ke mně. S radostí mohu říci, že ten můj se má dobře a je krásnější než předtím a jsem velmi rád, že jsem kontaktoval doktora Isimenmena, protože je opravdu génius. Můžete ho kontaktovat na WhatsApp (+2349052461562) nebo na jeho facebookové stránce https://www.facebook.com/Dr-Isimenmen-spell-casting-solution-home-109874478257673/
Milos Rybae a lidumil promluvil. Jste asi hodně nešťastný a nespokojený.Přát někomu i když imaginárně smrt je ubohé. Jestli Vás to na světě nebaví, tak stačí jen tak málo...
Máte připomínky k diskuzím? Napište nám