Hana Kejlová No, anonymy to vyřeší. Jestliže je Hanušková natolik slabomyslná, že pošle anonymy ze svého pracovního počítače, tak si koleduje o pořádný průšvih, potažmo ostudu, případně vyhazov.
Hana Kejlová zrovna se ukazuje, že ajťáci na komoře jsou břídilové. Že nejde zjistit konkrétní počítač, to je pěkná blbost. Kvalitní počítačový odborník, ba i obyčejný hacker, by to měl za pár minut.¨
Ano neměla by si nechat nic líbit a bohužel je takových lidí čím dál víc a je zajímavé že jim to prochází asi by měli tvůrci Ulice ukázat jak jim ukázat zač je toho loket
Já bych se osobně vrátila k zubařině pač ta Hanušková ji nesnáší a bude ji dělat naschvál už stačí že začala psát Evženovi za to bych jí vyrazila.....kdyby se vrátila zpět do ordinace měla by svatý klid a pokoj
Hanuškova a Soňa ať si podají ruce Blanka když je na komoře měla by si prosadit své a dát najevo vůči Hanuškove lekcí Blanka by si měla zjistit vše od Pavlíny a pak jednat
Odejít, Hanušová bude mít opět navrch.A radost z vyštípání Blanky.Vzpomněla co všecko udělala, např.poškodila Komoru i hodně lidí kolem v novinách, pak se poradila s ředitelem.
Eva Fremrová Svým článkem v novinách ublížila Komoře a několika lidem.A pomluvy, snaha vyštípat Blanku, sledování kam a kdy jde ředitel, kam a kdy Blanka.Vanda kradla. Jasný a zasloužený vyhazov.Tahle si koleduje jinak.Šíření pomluv a nepravdivých informací.To se nepočítá?
To je složité. Ale pokud by se na pracovišti nedalo dýchat, tak by asi měla odejít. Na druhou stranu na to Hanušková čeká... takže jen vydržet ten psychický nápor! Drž se Blani!
Ulice, ZOO, Ordinace a další české seriály - KinoTip Já asi jo, tu atmosféru tam bych nerozdejchala, ale Blance přeji, aby to ustála. Nic nezavinila, tak proč by měla odejít 😪 Ale kdyby tam měla být nešťastná, tak to ať radši jde. Myslím, že neodejde, když už komoru zatáhli do děje...
Fanclub Ulice Bojovat, bojovat..... S blbem toho moc nevybojujete. V práci každý prožije většinu dne a pokud se v ní necítí alespoň přijatelně, není to dobré. Je hodně důležité, jak moc Blanka o tuto práci stojí. Pokud hodně, tak jí nezbude nic jiného než bojovat. Ale já se svou povahou bych zřejmě odešla.
Máte připomínky k diskuzím? Napište nám