Co tam je rodina Klímová nedá se na to koukat snad takovou slataninu hrůza takoví chudáci děti, matka hrůza to je takový jelito divím se že to hraje a tatínek "inženýr no to mně pose* udělali z toho Píč snad budou dědít a zmizí za moře na pořád a zase se bude na co koukat!
No kde jsou ty časy, kdy byli v ulici Simona s Pepanem, 😁 to byla aspoň občas sranda. Klímovi nás baví akorát tak svými hláškami o Libverdě a to jen proto, že tu bydlíme. 😂
Kdyby mnel ten dudlík aspoň 18 ale taky puberťák a ještě ovládá rodiče on chce mít svůj pokoj a souložit a rodiče s otevřenou hubou toto se mi zdá ujeté Vojnu na takové pubertální děcka je to vzorek budoucnosti bez peněz ale v gatich Eifelovka
Proč ne všichni tak strašně hrotíte nechápu co vám na nich vadí 😁nedělají nic špatného ale na Vandu jste psali jaká je to chudinka a zlatíčko přitom na ni měl být takový hate 😂
Je to dobré už udělám při ulici plno práce odcházím rodina Klímová , odcházím Brodská krbová, Vanda ludi, takže zbytek jsou reklamy a chvílemi se dívám na Magdu Otíka a paní Obermaierovou takže je to dobrá odvykací kůra protože Kohákem to dodělali ještě svině Mádl a Holubová a budu mít klid
Nevím jak se tam všichni vejdou když ty dva skoro snoubenci měli doteď pokoj pro sebe Anežka bude asi v kuchyni nebo taťka když přivedl slavnou Žovku snoubenku klučíčkovi uvidíme bude veselo
Když tam zítra nebude nic se nestane. Klidně zase může jet někam do pryč. Rodiče nejsou schopni stejně zvednout jednoho drzého synáčka a ona vychovaná taky dvakrát není.
Hlavně ten její brácha, to je matroš. Jak mohou rodiče podporovat chrápání s holkou u tak mladého smrada? A ještě k tomu diriguje celou rodinu, drzý spratek.
To je dobře že se vrací Anežka jen aby nemusela spát v obýváku a nebo by se do pokojíku k Anežce mohli nastěhovat rodiče a ložnici přenechat Michalkovi a Žofce aby měli soukromi
Klímovi úplně na nic žádný děj prostě nudná rodina a ten jejich syn tvl rozbít hubu nebo už chce žít se Žofkou nebo spíš jen spát tvl toje příklad pro naše děti kteří studují... úplně vymazat 🙈
No upřímně radši Anežku, než toho malého, chytrolína od Niklů,kde celá rodina kolem něj chodí po špičkách a dělají co on chce,už vidím jak se mnou rodiče v jeho věku něco řešili a chovali se podle toho co chci já
Eliška Jaňourová Vanda a Ludi dobry,ale na Vondrackovou na ten jeji hnusnej ksicht se koukat neda i pres tunu make upu vrasky a drzku jak kdyz ji je 70 let a o tom jejim ujecenym neprijemnym hlase ani nemluvim.
A bude stále tak blbá nebo ještě blbější...nějak se mi začíná ten přiteplený seriál protivit. Nýbrž to co se děje v seriálu může fakt projít pouze scénářem žumpy. V normálním životě to funguje úplně jinak.
Čeho je moc toho je příliš...
😁 no zrovna ona s tou svojí povahou ledovou p a nudnym ksichtem tam absolutně nechyběla ulici mám ráda ale poslední dobou jsou tam tak nasilu ty zápletky už neví jak mají nadstavovat ty díly narvaly tam herce co tam nebyly 10 nebo 15 let 😁
Vůbec nechápu režiséry, moje dcera také chodila s manželem od 16ti, ale abychom řešili,jestli budou u nás nebo u nich🤣🤣, to ani náhodou. Dnes je to asi jiné, potomci si vodí partnery po 14 dnech chození, pak se to mění a rodiče jen aby si pořád zvykali 🙈🤣🤣
Poslední dobou je celý seriál hrozný.... všichni tam jen kňouraj,mají jen problémy a řeší kraviny.....a Klímovic rodina je extrém... už pomalu přestavám sledovat...
všem co to vadí, nikdo nebrání přepnout ,,drzejch dětí v reálném životě v dnešní době je docela dost ,těhotnych mladistvých taky a když mě to nudí na chvilku přepnu
Jiřina Barcalová já koukám, že tady mají všichni dokonalý puberťáky🤣Mně se Michal naopak líbí, že si nenechá nic libit🤣A že má špatné známky ,při přechodu na gympl,se nedivím. To měla většina z nás 🤣Jen to společné bydlení bych nedovolila.Oni by si stejně nějaký prostor našli 🤣
Rodina Klímová..........je teda vážně nudná. Taková až extrémně přeslazená. Takže díly jen o nich, neeee...jako vsuvka dobrý,. A jestli tahle greendeal figurka bude zase cpat všem okolo nesmysly do hlavy, tak vypínám.
Já si myslím že se v ulici ukazují situace které třeba my lidé kteří žijí poklidným životem ani nedokážeme pochopit ale v životě mnoha lidí se to děje a myslím si že i když to někdy přehánějí je potřeba o tom mluvit
Nebankovní půjčky pro každého s výhodnou sazbou již od 2%. projektová půjčka i se stavební půjčkou a studentskou půjčkou 20 000 Kč 180 000 000 Kč kontakt Viber +420 602807686
Jsem zvědavá jak bude cvičit s rodiči ona. To je sourozenecká dvojka, a kde je chyba? Nebude to výchovou v rodině! Děti si dovolí k rodičům tolik, kolik jim oni dovolí. A u Klímů je obrovská benevolence.
Marie Fryjová a prosím vás v téhle letech už bydlet spolu nedej bože kdyby přišla do jiného stavu to by potom měli všichni hlavu v.......
Vím je to jen seriál ale na toho prechytraceneho drzého frocka se nedá dívat.
Taky jsem alergická na eko kecy, ale na druhou stranu v Ohnivým kuřeti hrála moc dobře. Viděla jsem ji hrát i v jiných filmech a myslím, že v pohodě. Ten scénář poblbé eko si asi nepsala sama.
Jeden jak druhý komentář , jako přes kopirák.
Dávám Anežce šanci a Klímoví se mě líbí, vždy, když je nějaký průšvih tak se semknou jako rodina a to myslím, málo která rodina to v dnešní době má. Ano je pubertální Michal na pár facek , ale on z toho vyroste a zase bude ten správný a rozumný kluk , má totiž základy z rodiny.
Dana Kopečková spoustu problémů si vyrobila Iva sama svou blbosti .Bohužel. A na další problém určitě nebudeme dlouho čekat. Nastěhovat 15 let klukovi domů holku no to je něco. 🙈🙈
....ono celkové téma v serialu je mimo mísu...pracuji pro chráněné bydlení..a klienti si poušti tento výplod doby, tak to někdy na službě poslouchám...no nevim pro tyto klienty asi bomba...nic mi to nedává, samé blbosti, jako ted tato doba A herci maji trvalý přisun kaček..
Pavlína Rambousková pokud už herci berou své poslání, bavit lidi a hrát své role jako práci, tak v tom případě se vysvětluje , že hercem může být každý, stačí být trochu drzý a vylézt před kameru.Děkuji a hezký den.
Jitka Mattivi aha 🤔😂 to je uvažování... poslání určitě zaplatí složenky, hypotéku...a že vy svoji práci neberete jako poslání??? A chcete za to platit??? Zajímavé
Pavlína Rambousková na co došli argumenty?Pokud se chcete dohadovat jako typ pavlačové drbny ,tak já urcitě ,ne.Nejsem hokynářka a pokud máte tento názor, neberu jej Vám.Já se tim to obrazkem rozloučila. Hezky den.
Mě hrozně udivuje to že se na to kouká a tady to komentují ženy naprosto chápu, ale to že je tady více komentářů od mužského pohlaví a dokazují jak ten seriál sledují 😂😂😂 , tak to nechápu 🤦😂. Myslíte, že ho rozebírají i v hospodě u piva
Jitka Nováková jak říkám, ten můj je úplně hotový jen když slyší znělku 😁prý větší píčo..nu neviděl 😄😃taky tady ty může nechápu a ještě když to komentují 😂
Tak na tu slečnu se vůbec netěším 😖 trapná linka bio holčičky 😖 Michala i celé Klímovic rodiny 😵💫 Měli by se odstěhovat za Anežkou do Německa 🤪 všichni i se Žofií
Aleš Fořt ubohej jste , myslíte si, že je to vtipný,ale ne není, a ta vysmívátka co vám lidi dávají...to není, že je to vtipný, to je, že jste tak ubohej...
Keďže Ulice je seriál živote normálnych, obyčajných ľudí, myslím si, že nie je potrebné odpisovať žiadnu postavu, ani Anežku. Aj Soňu bolo Treba rozdýchať
Kolo se točí, je čas, abyste si vzali zpět vše, co je vaše. Lidé, kteří chtějí nabrat síly nebo diskrétně najít svou spřízněnou duši, mi to mohou vyjádřit v soukromé zprávě.
Lukáš Zwicker on ji pochvàli a možná nastěhuje to toho dvoupokojového bytu i ji nějakého náhradníka. Když fracek Michal má doma 18 letou milenku v 15 letech .
Je přirozené, že se vrací, ano, mám tu postavu ráda. Chytré děvče, které má názory na svět a stojí si za nimi. To je hodně lidem cizí, a tak je to štve. Znají jen sebe a co je trochu jiné, nenávidí. Proto svět vypadá tak, jak vypadá...
Marta Lurchers Nemáte pravdu, lidé se hodně změnili v dobrém k ekologii, ale nemusí se to podávat takovou urputností, jako ve scénáři této malé Gréty. Potom to plní úplně jinou funkci a to opačnou, že to až obtěžuje. Svět opravdu nespasí jedna malá role v seriálu 🤔
Marie Kotrčová souhlasím s vámi, teď je spousta programů,na začátku tv byla jen čt,a zvládli jsme to,aspoň u nás to bylo v klidu, pouštěla se jen večer, nám dětem na Večerníček,někdy i tv noviny a spát nebo do postele číst, jen v neděli někdy rodiče povolili pohádky, nebo sport
Opravdu nevím, jak vyjádřit svou vděčnost doktoru OKODUWA za to, že mi pomohl usmířit se zpět s mou ženou, a tak jsem slíbil a rozhodl se, že jakmile se vrátí, podělím se také o své dobré zprávy a projevím svou vděčnost v tom nejlepším možném cesta. Mohu vědět, že svými mocnými kouzly dokáže zázraky, jsem tak šťastný za vaše dobré skutky, poradil bych každému, kdo má nějaké problémy, duchovní problémy / problémy ve vztahu nebo v manželství. Kontaktujte nyní Dr. OKODUWA na WhatsApp +2349163818985 Nebo na jeho facebookové stránce níže https://www.facebook.com/Dr-Okoduwa-healing-and-solution-temple-100946169153553/
Roro Bouzov
Greta se vrací ale myslím to dobrém mám ji rád ale když mají roli tak to tak prostě musejí hrát když vás tam herci štvou tak na to nekoukejte a přepnete děkuji
Eva Janoušová ANI KDYŽ TAM HRAJE POŠKOZENÝHO Z CHRÁNĚNÝ DÍLNY. TENHLE ŠMEJD NEUMÍ HRÁT A V OSOBNÍM ŽIVOTĚ JE TO ZMETEK. VETCHÝ HRÁT UMÍ ALE NEMŮŽU HO UŽ VIDĚT,. NATOŽ TOHODLE STRAŠÁKA.
Zbyněk Varga Je to nevychovaný spratek, já už bych mu dávno jednu vlepila. A v 15ti letech si přeci děti nebudou diktovat kde a hlavně s kým budou bydlet... to už je fakt hodně divný... 🤔😔🫣
Jiřina Náprstkova je mi jasný že to hraje nejsem blbá já mluvím o postavě kterou ten kluk hraje ne o něm a že si na určité postavy zanadáváme tak je vidět že to herci hrají dobře a přesvědčivě
Alena Čapková K tomu musím chtě nechtě dodat, že za normálních okolností a v reálném životě, bych nikdy svému 15-16 letému synovi nedovolil, aby si domů nakvartýroval holku. Nová doba...
Ulice, ZOO, Ordinace a další české seriály - KinoTip mi nevadí, jsem ráda 🥰. Jinak Zoo , ať jde k šipku ,to pokračovani nestojí za nic , ty advokátky ,to je tam zbytečné.
Ulice, ZOO, Ordinace a další české seriály - KinoTip Ano, jsem na Anežku zvědavá. Beru seriál jaký je. Některé postavy nejsou sympatické, zrovna tak jako v reálném životě, ale to je právě o té toleranci potkávat se, spolupracovat, komunikovat s lidmi odlišných názorů, jiných životních postojů atd.
Fanclub Ulice ale ano jo také se holka změnila za tu chvíli co tam nebyla jen jsem zvědav co bude uni za problém jak se v ukázce píše . Na jednu stranu litují Rodiče klimovy ještě že ta Bára je tak v pohodě .
Fanclub Ulice ne,to zase bude samá ekologie,jíst se bude kukuřice a teď zase se zbytek rodiny bude stravovat podle Anežky, teď se chovali jako chtěl chlapeček!
Milan Koudelka Nebankovní půjčky pro každého s výhodnou sazbou již od 2%. projektová půjčka i se stavební půjčkou a studentskou půjčkou 20 000 Kč 180 000 000 Kč kontakt Viber +420 602807686
Jiřina Novotná lidi, dochází vám ze se bavíte o dětech? I kdyz to jsou herci jako každý jiný, jsou to především i děti. A to jak se někteří z vás dokáží vyjadřovat je docela masakr. Trocha respektu by nikomu z vás neuškodila.
At nějakého herce rád/a mám, či ne. Nemam právo se o něm vyjadřovat ze je spratek, či cokoliv jiného ;)
Jiřina Novotná copak tak agresivně…?
1, 2, 3… Nádech a výdech 🙂 az někdo bude hodnotit vas a vašeho pejska, treba. Uvidíme jak vám ta demokracie bude příjemná. Demokracie je svoboda slova, nikoliv právo nebo možnost soudit jiny takovým způsobem. A především na základě chování, ktere s nimi nema nic společného 🙂 (viz herectví)
Upřímně? Nesnasim kdyz se staří lidé neumí chovat .. 🙂
Marie Janíková a vy jste další exemplární případ. Dítě na profilovce aby ho každý viděl. Přitom chování, že by se v dospělosti dítě mohlo stydět za to, jakým způsobem matka reaguje na obhajování jiných dětí 🙂 to je také tedy velmi padlé na hlavu co, mít dítě a soudit jiné děti.. Smutné
Fanclub Ulice Ani náhodou... Tenhle spratek s kyselým xichtem mi tam vůbec nechyběl... Škoda že tak jak se usmívá na té fotce se snad v životě neusmála v Ulici 🤣
Nicolee Horynova Hlavne ta jejich naprosto labilni naivni matka to je masakr.Dceruska opravdu nechybela a urcite bude dalsi kdo je v jinači se pose.., synacek je vecne jenom nadrzenej a jenom resi uplny kraviny a furt se jen olizuje s tou jeho nanou.Fakt sila.
Fanclub Ulice ne, celá rodinka je jedna velká tragédie ...to nevymyslíš....kluk , který bydlí u rodičů i s holkou se kterou chodí , v tolika letech co má , a ještě je drzý , to je teda fakt vzor pro mládež ...tohle jsou rodiče za všechny prachy ....když je dějová linka s touhle rodinou , tak se nedívám ...
Máte připomínky k diskuzím? Napište nám