Zlatá Soňa. To je aspoň vzrušení, jak tam jsou Klímovic rodina odcházím. Pošlete je třeba na měsíc jenom ať už tam nejsou. Kazí celý serial. Abych byla spravedlivá Marečci taky nic moc.
Zatím nervni, negativní čekám až tam bude něco co mě začne bavit. Pokud budou pokračovat ve stejném duchu jako dosud odsunu serial z oblíbených. Fakt to nechci
Já jsem někde četla, že tam moc humoru nebude. No počkám si, jak se to vyvine. Protože jenom na řešení problémů nejsem moc zvědavá. Dám tomu ještě příští týden. Přeju hezké a klidné dny 🌞
Myslím že Luboš má toho Němce co mu schovává věci 🙈 nebo stařecká demence 🤷 a to že Žofky máma má chlapa tak to jsem si myslela hned jak se začalo řešit že vyhazovala láhve od vína
Zatím je to o ničem, Klímovi odstěhovat, nedá se na to koukat, syn 15 a spí se spolužačkou co to jééé?, dnes celý díl na chatě máma s dcerou a řeší co?, no a ředitelka versus Soňa, konečně vzrůšo. Děkuji, stačilo, přepínám....
nezlobte se ,ale co je moc to už je příliš, dnesní díl ve středu opravdu trapný, dělají z posluchačů blázny.Zpěv ptáků, Brodská oblečená kjako by mrzlo, tak samo hořící krb, no pojednává to týdny snad před školním rokem? anebo ... To jak točili, měli opravdu přizpůsobit danému ročnímu období, no hlavně ten zpěv ptáků ...
Iva Gaida má úplně stejný příznaky jako můj manžel. Doufám že to nedosáhnou tak daleko, že jí bude taky mlátit. Je dobře že na to upozorňují, aby si lidi těch malých příznaků všimli.
Iva Gaida děkuji, občas je to hustý. Smůla je, že jsem na to sama a špatně, nebo lépe řečeno s velkou bolesti pohyblivá. Odreágovávám se tím že maluji a je zvláštní že i manžela to uklidní. Rád se dívá, sedí úplně bez hnutí a mám aspoň chvilku klid
Čekala jsem že se to trochu posune dál ale neděje se nic, jinak Ulici mám ráda,tak doufám že se to rozjede,je to jediný seriál který v televizi sleduji, přidávají se nové postavy a za chvíli budeme pátrat kdo ke komu patří
Chci věřit tomu, že se to zlepší a nebude se tak nadávat na Ivu , je mi ji už docela líto , spíš by se měli polepšit scénáristí a zlepšit ji dějovou linku!
Ale všichni za tv platit musíme!Ať už se díváme nebo nedíváme,ať se nám něco líbí nebo nelíbí.Buď nablblé seriály plné násilí i v odpoledních hodinách,plno nezajímavých reklam.My se naštěstí v naší ulici rozhodli,že se opět začínáme navštèvovat jako dřív,půjčujem si knihy navzájem a vytvořili jsme si už i naší knihovnu a tam je skutečný život,ne vymývání mozků nějakými režiséry.A modré světlo blikající televize u nás už uvidíte opravdu pomálu.A co je důležité je to,že i naše děti,vnuci opět hrají bedminton,fotbal a na schovku venku.A nejsme žádná malá ulice na malé vesničce.
Je to katastrofa. Ta blbka Iva by potřebovala přes tlamu. Je to opravdu primitiv bez mozku. Prosím scénáristy přepište to. 20 dílů bylo o tom jak se s tím vypořádají a teď nebudeme koukat na to jak 20 dílů tomu smradovi dává prachy. Ať mu udělá masaž a je to. Rychle zapomíná a to je jako máma na to jak bylo dceři? No blbka
Na ulici se nedívám už hodně let ale podle komentářů asi tolik odsuzované argentinské telenovely kde čekali desítky dílů jestli přijde Chulio Mario Martinéz byly zábavnější 😁😁😂😂🤣🤣🤣
Zdeněk Pokorný Humorné na tom je, že to někdo sleduje i když se mu to nelíbí. Mě ,,baví “ i ta trapná Ivuna, je k popukání a čekám kdy si vezme třetí práci a nebo tajnou půjčku😅.
Za těch skoro 20 let, co se to vysílá, jsem měla to štěstí, že jsem neviděla ani jeden díl. Kdo se má stresovat tím, že třeba zemře dřív, než seriál skončí a on nedokouká.
Kdo tento tak zvaný nekonečný serial sleduje je buď důchodce nebo totální debil nebo DEVIANT 👍👍to člověk musí být opravdu psychicky narušeny aby to moh sledovat👍👍😂totální odpad televizní zábavy 👍jestli se tomu dá vůbec takhle říkat 👍👍👍
Nejvíc se mi líbí příspěvky, kdy lidé píší, že se na takovou blbost už léta nekoukají, ztráta času apod... ale neodpustí si sledovat diskuze a přidat se se svými výplody. Proč se vyjadřovat k něčemu, co léta nesleduji??? Nechápu.... 😂😂😂
Já nejsem z těch,co bych pitvala každou postavu,ale čekala jsem trochu víc,ale zatím nic moc,spíš nic než moc,snad se to rozjede a bude to koukatelné.Vždy to bývala radost mých všedních dnů,tak vydržím,trochu by to chtělo toho humoru 🙂
Hlavně ať si tu někteří pisalci nechají ty komentáře-tak na to nečumte-.Já si myslím že ten seriál má být natočen pro diváky a tudíž aspoň trochu koukatelný. Ne jen pro pár diváků,kterým takové nesmysly a v podstatě nuda,nevadí.
Tak jsem včera nakoukla zrovna když byl za Ivou žebrat o peníze ten mladík s berlemi. Skuhrala, že to co mu dá je i pro ni hodně. Mě ale zaujala jiná věc. Jak je možné, že Iva, která pracuje nedaleko domova , nákupy platí kartou tak tahá jen tak v peněžence 5 a 1/2 t ? Když je to i pro ni moc? Možná je to běžné v Ulici, nebo jsem lůzr, ale jen tak na požádání z peněženky takovou sumu nevyvalím.
Ovšem tím,že Klímová dala potají tomu klukovi peníze a ještě to zapřela před svým mužem,tím jste tomu nasadili korunu.Za jak dlouho frajer zase přijde,o kolik si řekne a ona mu je bude dávat do nekonečna?No,postava je na to hloupá dost.Tak hlavně,že má zase problém,bude se hroutit?
Ulice už dlouho není taková jako že začátku. Vrací se každý kdo honí peníze ale nic zajímavého od nich diváky nečeká. No dvacet let je dlouhá doba tak už asi není čím diváky zaujmout a udržet u telky.
Za ty roky jsem neviděl ani jeden díl a tím pádem jsem po propočtů zjistil,že jsem prožil nádherných asi 83 dní pro sebe,když jsem to těch 20 let nesledoval.A budu vtom pokračovat.Ziju svůj život a ne život lidí v nějakém seriálu.
To je tak napínavé že se ani nemuzu odtrhnout, treba jak Karla hleda v šuplíku rukavice. Nebo jak řeší 30 minut, proč je Žofčina matka nejaká jiná, nebo jestli Mareckovic pojedou, nepojedou, Karla balí kufr dětem, fakt napínavé záhady. Hlavne se natahuje čas a člověk kouká na úplný 💩. Mezitím 10 minutove reklamy 3x nebo 4x.
Jitka Sovinská no vrchol byl, když Karla, matka od rodiny, vařila podle návodu a jak to měla vše předem nachystané v miskách !! Mimochodem vařila snad prvně v životě 🤣🤣
Iva je neskutečně naivní. Dát tomu mladému peníze jen proto že na ní hraje komedii a ona tomu věří. Pak ale ať se nediví že ten sražený bude za ní pořád chodit a chtít peníze. Nedala bych mu nic a už bych se sním víc nebavila 😡
Pagáčová je křečovitá divizna,která se potřebuje zase někde upíchnout,tak se opět nacpala do Ulice, začíná to být nekoukatelná telenovela odpadlých herců s nehereckými výkony a nudným dějem,v takovém bodě je na čase si říci,zdali by nebylo lepší tuto slátaninu ukoncit.....
A dejte furt všichni pokoj. Pohodu si udělejte doma. Smějte se u komedií a pobrečte si u telenovel. Tohle je jen realita. A mně se to líbí , jak to je.
Mladá Tereza pronajala chatu, aby si s mámou(Brodská) odpočinuly a přitom se k ní vláčejí šíleným lesem. Kolem chaty vše krásně upravené, takže žádná pastouška, majitelé se určitě neplouží stejnou cestou.
Vyděla jsem to 2krat a stačilo ta rodina s Ivou je to nejhorši co tam je to už neni Ulice.Dlouhe sceny a naivyta až blbost udělala z. , Ivi ůplneho blbce.Nêkolikrat jsem to přepinala že už bude konec trapne sceny ale bylo to tak dlouhe a nezajimave že jsem to vypla. 👎👎👎😭😭
Marta Křižková nemějte starost o muj pravopis a hleďte si svého. Pokud chcete kritizujte nebo chvalte serial, a nehledejte chyby kde nejsou. O Vás se nebavíme, tak si mě laskavě nevšímejte a držte se zadání. Škrtat v sešitu můžete žákům, pokud Vám to chybí. To už je diagnóza, a ke všemu anonymní.
To je taková krásná Česká vlastnost, remcat. A jak není něco hned to je také špatně. Jo, a když se mi to nelíbí, tak to stojí za ho..., protože já vím všechno nejlíp. 👏🏻👏🏻
Mně lezou na nervy ti puberťáci, kterým Iva ustupuje a ten její syn..nemůžu se na něj koukat..pak se divíme, jak se mládež drzá..nebudu se koukat o ničem
Felerka Felerka přesně , všeználek obarvený a ta mladá Ujfaluší , to je párek k pohledání.............Karla vlasy jako cumpna a když tam vidím Pagáčovou - přepínám...........uf
Ivuška je ještě blbější než před prázdninama. Když děláte hlupaňu z ní, děláte hlupáky zároveň i z diváků. Naštěstí se dívám na Voyo a scény s Klímovýma přetáčím.
Vy co si stěžujete,že zatím nic moc tak proč na to koukáte? Vždyť vás nikdo nenutí.Ono to asi taky není jednoduchý vymýšlet nové postavy a nové situace,aby se scénáristé zavděčili všem.Vždycky se nějaký nespokojenec najde.
Ta scéna, jak nechají Tereza s matkou auto odstavit v lese u nějaké cesty, potom jak říká Tereza šly lesem a prodíraly se houštím a potom objevily nějakou chaloupku na kuřích nožkách, tak tuto kdo napsal do scénáře je osel!
Fascinuje mě celá rodina Klímů. Ona je tupka, manžel všechno snáší, chlapeček v 15 spí se starší spolužačkou a dvě naivní dcerky raději odjely konat dobro a spasit svět do zahraničí
Zdeňka Laštůvková Stručně i výstižně řečeno.Tu rodinu by mohli poslat celou do zahraničí,vydělat si na dluhy a nedráždit diváky,skutečně zbytečné scény Klímovců.
Wendy Wokálová a vy jste po dvou dílech nadšená? Já malem vyskočila z gauče když Klímová dala tomu zmetkovi peníze 🤦. Scenáristky přetáhnout. Copak ho nemůže poslat k šipku? Zaplatili a hotovo. On na tom svůj podíl má též.
Já jsem seriál ještě nikdy neviděla,jsou tam i kvízy na jiných programech,ale ráda si přečtu tady ty komentáře,a.úplně mi to stačí,kdo chce ať kouká dál 😃😃🍀🍀
No tak musely se rozehrát nějaké další budoucí zápletky - z Marečka dělají protivného dědka a zatím má Alzheimera, z Bohunky alkoholičku a zatím má chlapa, z dítěte Michala sexuálního maniaka - doufám, že bude Žofka těhule a bude se řešit, kam s dítětem, a z Ivy dělají blbku a ona opravdu blbka je 😃 Jsem zvědavá na tu Landovou a Soňu, a těším se na nové postavy, které s tím snad trochu zamávají 🙂
Myslím, že už je na čase, aby tahle ujetina skončila!!! Už je to hrůza hrůz a nevytrhne to ani Rozina ať s černochem nebo indiánem! Smysluplný seriál už je dávno v pr... v piheli
😂😂😂😂😂😂😂 A už vůbec nepochopím úroveň lidí, co na to léta čumí a řeší to. To už je snad diagnoza nenormality🤣🤣🤣
Dost jsem se těšila, no ale nic moc , Michal se vzhledově změnil, vůbec mu to nesluší, napřed antikoncepce, teď alkohol, no je to jen můj názor, snad se to zlepší...
Je vás tady hodně kdo si na seriál ulice stezujete ,jestli se vám to nelíbí tak na to nekoukejte!Nam Čechům se pořád něco nelíbí ,jsme nespokojení,na všem hledáme chyby !
Iva opět nezklamala.Ten jí bude neustále vycucávat.Když tvrdím že peníze nemáme a máme dluhy tak mu necpu peníze jak to udělala ona Pár facek by potřebovala
Renata Dvořačkova já se s vámi přeci nehádám a ani nechci 😉. Jen jsem řekla ze ulice jde do kytek jelikoz scenáristi jsou uz velice za hranou a myslím si ze spousta lidi přestane na ulici koukat . Ale když to nevadí samotným hercům ,to je jejich boj ale pro mě už to není ta pohodová ulice co bývala . A Vám paní Renato ,se omlouvám jestli to vyznělo nějak ze bych měla útočit nebo tak něco ,Určitě to tak není myšleno .Přeji pohodovy den 😉
Alena Sušienková A ti ostatní si odskočili, natočili a přečetli-- nepříliž kvalitně-- dodaný scénář a vrátili se na dovolenou. Herecké výkony jsou k uzoufání, to ochotníci z Holých kopců by to sehráli líp. Tohle je odpad !!
stal se s toho nemastný neslany serial nic žádná zajímavá zápletka blbosti,.měsí se i diváci a ty tento humor nebaví vzpamatujte se nebo ve sledovanosti skončite
Vždyť to teprve začalo , dva dny a vy už chcete aby se první den všechno vyřešilo, aby se to zhrnulo asi do jednoho dílu a o čem by byli další díly. Dva dny, co začala Ulice a už kritika až na půdu 🙋♀️
Jděte s tím do prd**e a tu slavnou ordinaci vemte s sebou 🤬 Zkrachovalí herci,který zrovna nemají do čeho píchnout se tam střídaj jak špinavý ponožky. Kdo jednou hrál v ulici,nebo ordinaci je pro mě zoufalec.
Stále je to pro mne pohodový a odpočinkový seriál a každý den se těším na nový díl. Baví mě rozmanitosti postav a nutí mne k zamyšlení, odreagování od všedních starostí. Jsem ráda za tento seriál a dívám se celých dvacet let a pokud mi to zdraví a okolnosti dovolí, budu se dívat dál. Myslím si, že každý si v tomto seriálu najde to svoje, s čím se ztotožňuje a co ho baví, co ho zaujme. A komu se seriál nelíbí, jistě si najde spoustu jiné zábavy, jiný program. Sledování seriálu Ulice je potěšení, není to povinnost. Proto nechápu tolik kritiky od sledujících diváků. 🤔
Nechápu proč už nejsou v Libverdĕ. Fňukna pokračuje ve svém sebemrskačství a fňuká a fňuká.Úplnĕ nereálná dĕjová linka. Jinak ulice opravdu o ničem. Desetiminutové monology bez efektu..To bylo reklam a kreativních ředitelů s tím jak to rozjedou a zatim uspáváte hady. 👎👎👎
To je příliš. Máma s dcerou jsou tragédky, Klímová je asi úplně mimo, jinak to není možný, Marečkovi - to je trapný začatek (čůrání, kakaní), zamilovaná Dušková - tonení chlast to je láska. To teď bude lepší
Až se vrátí Anežka, tak bude s kamarádkami sledovat toho chudáka nemocného a zjistí, že mu vůbec nic není. Mámě vynadá a s právničkou získají u soudu peníze zpět. 😀😀😀
Emil Burreiter Ale vidí. Tahle role je napsána právě proto, aby otevřela všem těm najivnim a důvěřivým oči, aby jim nastavila zrcadlo. Je jich mezi námi spousta a ženou se do záhuby.
Mária Šturmová Rigova klid , Maruško , je to jen seriál ,já nikoho nechtěla urazit, mě se také nelíbí že mu to napsali do scénáře , a mimo jiné , komu se to nám ze starších ještě nestalo?😁
Hana Švubová Vy mi rozhodně nebudete diktovat co můžu a nemůžu kritizovat je to čistě moje věc a Vám do toho vůbec nic není. Vemte si něco na uklidnění když Vás rozhodí tak banální věc.
Dana Klouckova Ještě kouknu na jeden nebo další dva díly a pak bude asi užitečnější ten čas využít k nějaké práci v domě. Je to o ničem, ale je to škoda 🫣.
Iveta Vacková nehleďe na to, že si to zavinil sám. Ten by z těch dveří jel,že by je nestačil zavřít. Já jsem na něj alergická,jak je vyčůraný, na brigádu se mu nechce, líný je jak vandrák a bůhví jestli už tu ortézu nenasazuje jen když jde pro peníze
Jana Vodičková a Iva dá chudáčkovi 5000,- a je jí ho ještě líto. Napadl je v garáži, vysoudil 350 tisíc, za které si koupil auto, Iva z toho byla PAF, když se jí chlubil, ale je jí ho líto...
Jaroslava Davidová ona je hloupá až to hezké není,tak se nechat využívat. Já nechápu, že ji ten její Vítek trochu nesrovná. Nebo ten jejich mladý,je chytrý jak rádio, ale asi jen na něco 😆
Monika Kopalová Herecký talent hledejte v divadlech. Do takových seriálů nastupují noví, ani ne herci. Ti se můžou "přehazovat" pomalu vidlemi, co jich je. ;)
Říká Vám něco pojem "MÝDLOVÁ OPERA"? Mýdlová opera (anglicky soap opera) je rozhlasový nebo televizní seriál s velkým počtem dílů, zabývající se převážně mezilidskými vztahy. Tak nečekejte nic víc. 🙂
Jaroslava Davidová To strká do peněženky? Většinou si oddělujeme vlastní a „ služební “ peníze. Ale v Ulici je to asi jinak. Účetnictví je základ - alespoň u těch slušných - podnikatelů.
Stanislava Pokorná Tak fotbalista není americký voják, Iva je hloupá, ještě mu může nabídnout masáže zdarma a Vítek místo, aby to vyřešil , tak nechá jednat Ivu.
Ivuška je přesně ten typ ženské, které jsou schopny poslat "americkém vojákovi, který nemá na cestu domů z války, kterého nikdy neviděli ale vědí, že je to ten pravý pro život"😃postupně veškeré své úspory a to i několik milionů. Tady nám ukazují, že opravdu takový důvěřiví idioti existují 😡
Jana Hellesiova Přesně. Je dobře, že se ten díl natočil a ještě bych pritvrdila. Na Ulici se dívá spousta zralých a zralejších diváků, můžou si z toho něco vzít. I kdyby to zachránilo jednoho jediného človíčka před ztrátou úspor, tak Ulice má smysl 😉.
IVUSKA OPET NEZKLAMALA ! JESTE VETSI KRAVA NEZ JSME DOUFALI ! DOUFAM ZE JE TEN HOSIK STAHNE Z KUZE ! JINAK ZATIM JESTE HORSI JAK PRED TIM , NAVRAT ZOUFALCU ! JE VIDET ZE SCENAR PISOU ZAMYNDRAKOVANY ZENSKY !
Iva je pěkná blbka když se tak bojí a raději dá peníze. Nevím, ale ulice je pěkný propadák. Hlavně aby na to někdo koukal tak tam strčí Pagáčovou a její rodinku .
Viděla jsem 3 díly a stále nic co by nás mělo pobavit. I ta Tereza s matkou děs. Třeba ordinace je taky o životě a je tam zlo,drama ale i ta zábava. Člověk se u ní i zasměje. Ale ulice jde ke dnu. Hrozná nuda.
Zuzana Čapková Dobrý den, ano lidí na to koukají asi protože v televizi nic lepšího není prázdniny k uzoufaní vše se jen opakuje a potom na každém kanálu samé kriminálky, pohodového celkem nic a potom je tu velká skupina lidí kteří se na ulici dívají rádi, jsou starší a tam vlastně ukazují různé situace které se mohou stát komukoli z nás a bohužel i takové jako Klímová. Přeji hezký den
Také nejsem nadšená, ale co mne hodně vadí v poslední době na Brodske v každé roli je ta její šála na krku. Vaří, tomu,hlídá a já nevím co ještě a vždy se šalou na krku, nevím no, já to dělat v běžném životě,tak se na ní obesim při těch činnostech, no jen můj pocit😉😉
Irena Filipová mne ty hadry kolem krku vytáčí do běla ,i venku když to na někom vidím tak bych zatáhla za ty konce a pořádně priskrtila ,k čemu je dobré mít takovou onuci kolem krku
Irena Filipová ta šála napadla mne okamžitě. Měla jí neustále i v serialu ZOO. Kvůli nějaké jiné roli musela přibrat 10 kg. Mluvila o tom, jak to nejde dolů. Je jí 50 let, přechod na krku. Takže si váha dělá co chce. Vždyť to všechny chápeme. Tak ať šály hodí za hlavu. Musely bychom být obvázáné skoro všechny 😀
Irena Filipová Zdravím tak ta šála je hned na první pohled...a má ji všude Tereza.teda p.Tereza Brodská... je to maskování...nebo....je to vlastně jedno. V seriálu Zoo to samé šála. .všude.
Nevím o co šlo. Nesleduji tuto parodii. K smíchu určitě byl velký počet diváků kteří si krátí život sledováním nesmyslných seriálu. Samozřejmě chápu za co by ty rádoby herci nedej bože národní umělci žili kdyby těchto blbosti nebylo.
Na Ulici koukám od začátku, byl to takový oddechový seriál, občas člověk si i zasmál. Asi jsem čekala víc od nových dílů... ale zatím mě nenadchli... uvidíme co bude dál. Doufám, že se to rozjede a bude lepší 😉
Jsem na dovolené.Sleduji Ulici hooodně dlouho.I si tam občas zahraji.Stopro už nezačnu sledovat.Poslední dobou je to ztráta 30- 40 minut v životě lidském.
Jiřina Smolkova 🤦logicky co mě nebavi nesleduju na co je fanoušek teto stranky ? a kdo je aby hodnotil uroveň lidi že se radi divame toleruji slušny nazor ale tohle
Až vyjde najevo, že Bidrman nemoc předstírá a že Iva mu bokem nastrkala velmi slušný příjem, tak otec Klíma od radosti roztříská celý salón a naseká všem slečnám na holou.
Já se bavím, čtením těch komentářů tady. Kdo se dívat nechce ( stejně se dívá 🤣), nemusí. Jak jednoduché! Já se dívám dál, ale nejsem z toho seriálu, tak vys..ná! Spíš to beru, jako takovou komedii, vždyť to s realitou nemá vůbec nic společného. Mareček st. trpí inkontinencí a Ivuš zas dala prachy tomu blbovi! Dušková se zamilovala a to je zatím vše. 😂😂😂
Hana Mereyova já ne, nic neočekávám, ani v seriálech, ani ve filmech, a nejmíň v těch s velkou reklamou, abych tomu nasrání předešla.😘 Mimochodem s..ou mne úplně jiný věci, než abych si to plýtvala na mýdlověoperní seriály...🫣
Paní Klímová v hlavní roli, peněz má že rozdává na požádání, no vytočilo mě jak za ním vyběhla, doufala jsem že to neudělá.Ten kluk je nesympatický i když je to jen role, mám dost.
Bohumila Honzová já už si taky říkala, že dostala konečně rozum a prd, zase jí ukapka slza a dala mu poslední peníze 🙈 a ten kluk je hodně nesympatický, vybrali ho na tu roli dobře 😊 mě tam hodně fascinují ty chlapecké účesy- Maru už konečně ostříhali, Bruno taky každou chvíli vypadal jako idiot a teď Michal a tady ten vyděrač děs běs 🙈🙈🙈
Eva Kulichova tak teda ordinace už teda skvělá není. První série kdy to bylo z gynekologické ambulance v ruzovce byly super. Ale teď je to už spíše sama kriminalka
Věra Mirt aha, tak vy mi budete urcovat jestli se mam nebo nemam divat, myslim, ze se tu meni nazory na to co je v serialu, tak se laskave starejte o sebe, jasne a nestrkejte nos kam nemate
Věra Mirt Máš pravdu, Věruško. Je mi smutno z toho, jak se lidi k sobě chovají, jak jsou k sobě navzájem zlí. Na všechno jenom nadávají, všechny pomlouvají a navzájem se napadají. Nenávidí jeden druhého a předhánějí se, kdo koho víc urazí. Snad je to tím, že jsou sami se sebou nespokojení a neumí se už radovat z maličkostí a vlastní život je nenaplňuje. Proto snad kopou kolem sebe skrytí za anonymitu klávesnice. Když lidé komunikovali z očí do očí, tolik zloby a nenávisti nebylo. 🤔
Věra Mirt a Vy jste nepochopila, že lidi Ulice baví, jen určité děje (nebo konání postav) je jaksi mimo
Třeba by rádi Ulici, která byla za Dušana Kleina 😉
A když mne nebaví Iva, tak kvůli tomu mám přestat koukat na celou Ulici, trochu nelogické
Já dost nemusím Miloše, pokud to jde vypnu zvuk
Stepanka Rosenbaumova To je normální - pro někoho blbost...já seriály nemám ráda, tenhle mě kdysi zaujal, ale když s tím sledováním skončím, tak to nebudu sdělovat. Je to každého věc .
No je to čím dál tím horší... Kdo toto vymyslí, tak ubohé a trapné zápletky. Ztratilo to jiskru, ten kdo to píše by se nad sebou měl zamyslet a raději toto přenechat někomu lepšímu.
Na Ulici jsem se těšila,ale zatím nic moc.Iva je ještě naivnější než byla a hraje si na spasitelku světa a rodina Marečkových o té ani nemluvím.Uvidíme co bude dál.
Nevím, jestli po tomto dílu, bude ještě někdo chtít Ulici sledovat. Trapná (lidově "úplně blbá") Klímová, která je navíc hrozně zahraná, odradí snad každého. Nějak jsem nepostřehla slibované změny.
Ale vždyť tam byl humor. Jak pitomá dospělá ženská se nechá ukecat floutkem a cpe mu peníze. Válela jsem se smíchy....😁. A říkám si, co bude dál až ji dojdou peníze, začne prodávat věci? 😂😂
Věra Plzeňská je to až nerealne.Ve skutecnosti by se resilo hlavne to, ze 3 kluci obtezovali 2 zeny v garazich,jednu dokonce po traumatu ze znasilneni.Ony v panice ze strachu chtely odjet a stala se nehoda...vsak tam urcite byly kamery.Tohleto vsechno se vubec nebralo v serialu v potaz-kdyz uz jen okrajove.Pravnička naprd.
Věra Plzeňská no to je spis k placi ze z ni udelali jeste vetsi husu nez pred tim, cela ta rodina by mohla odejit nekam-obere ji o posledni halir"Ivousku"
Věra Plzeňská Blbka je pořád blbka, tu roli bych nehrála, ale peníze dělají divy a ta reklama co předvádí, hnus, ani za peníze bych se tak neponizila, fuj 🙈🐄🤮
Nada Dre Je to jen výsměch lidí, oni si myslí, že jsme blbí, dávno měli být ti hajzli mladí v kriminále a jen dávají příklad, těm dnešním mladým hajzlum, fuj 🙈🤮
Věra Plzeňská je hodne takovych lidi kteři daji pomuzou ubližila treba nechtene a je vice takych hňupu kterí se vysmivaji ale berou vrchem spodem beze studu radeji se nedivejte neni to serial pro vas
Vlastav Volna tak se dívejte, všechny nesmysly spokojeně přijměte, ale musíte se smířit s tím, že existují náročnější diváci a píší své názory. Tak to je totiž v diskuzi zvykem
Celou dobu říkám, že ulice je seriál - nuda. Už by jí měli přestat vysílat. Lituju herce , který v něm musí hrát. A hurá teď do mě. Šup, šup. S chutí do toho, ať je hotovo. Připravte si tzv. kameny a můžete mě začít slovně kamenovat. Připravit se, pozor - teď. Honem, čas vám běží.
Entoni Srdíčko však máte pravdu,na to se dívat nedá, dívala sem se chvíli a ta Iva není zdravého rozumu tak sem to vypla a šla raději zasadit na zahradu maliny
Elena Knot Vy nemáte v telce jiné programy, než jen jedinou Novu? My jich máme plno a vždy si najdeme něco, na co máme právě náladu a chuť. Ale umíme se zabavit i sami a bez televize. 👍 Zkuste to někdy a uvidíte, jak je život rozmanitý a pestrý. 😉
Eva Kalianková Štěpančíková samozřejmě že mám spoustu jiných programů. Ale vy jste zřejmě nepochopila můj komentář. taky mi nechybí tv a mám spoustu přátel, se kterými se raději sejdeme a povídáme si. to je totiž bohatství, které nikdo nechce jen tak pochopit , natož jej přijmout.přeji krásný den.
Entoni Srdíčko Dobře děláte! 👌🏼 Není nad to, trávit čas se svou rodinou a přáteli, neboť život je velmi krátký a moc vzácný na to, abychom ho promarnili u televize, nebo u monitoru PC v samotě. 😉
Zdeňka Rybičková Až na Michala. To je takový samorost. Jinak Iva je úplně zbytečná, Klíma jakbysmet. Připadá mi, že IQ scénáristy je hodně pod 100, tak max 50. Nikdo jiný by totiž nebyl schopen napsat takové ubohosti.
Pepina Rejholcová Možná civíte Vy, ale já se normálně koukám. A to ještě jen někdy neboť když vynechám pár dílů tak se nic nestane. A to, že mám holt štěstí a vidím zrovna ty ,,kvalitní,, díly, tak to je moje smůla. Bohužel.
Emil Burreiter tak to je mi líto - já fakt necivím, mám to víceméně jak zvukovou kulisu, špacíruju po baráku se sluchátky. Počkáme, uvidíme, nějak se to vyvine. Ale tak či onak, rejpalové si pokoj nedají - tím nemyslím Vás, ale všeobecně náladu tady.
Denina Dennie Popovičová nenormálně, nezdravě negativní? Myslíte? Není to žádná hysterka, spíš je smutná, bohužel si myslí, že když ona je hodná, bude takový celý svět.
Emil Burreiter ježiši, co je to za debilní módu - "charakter", "IQ" - většinou ti, co to používají v každém druhém komentáři stěží sečtou dvě čísla....a pokud se vám to zdá ubohé, pusťte si třeba Hudbu z respiria, nebo Nedělní chvilku poezie, či co....
Marie Vasickova Já myslím, že všichni čekáme, že se ty sračky vyřeší, čekáme satisfakci, tak jak to má správně být...a ono nic. Nevěrohodný příběhy, konce to nebere a závěry nula. (třeba Julie)
Mamka Kočovská přesně je to seriál ze života, vše co se tam odehrává se může stát komukoliv z nás ... A komu se to nelíbí, ať si přepne jinam, programu máme spoustu 👍👍👍
Trčková Kateřina si jen myslíte, že takový nikdo ve skutečnosti není. No a co ty trubky co pošlou poslední peníze nějakému bl.ovi co jim slíbí snatek jen potřebuje peníze na cestu a nebo si vymyslí něco jiného.
Myslím že už je čas, aby se vrátila Rozina se svým černochem, ten se s Bidrmanem skamarádí, budou spolu hrát fotbal, pak se ukáže ten blázen s vrtačkou a Magda všem oznámí, že je těhotná a Prokop začne počítat a přemýšlet, jestli to není jeho, potom zjistí Soňa, že je těhotná a Prokop začne počítat a přemýšlet, jestli to není jeho a Landová bude vyčítavě kývat hlavou a spolu s Otíkem řešit ekologicky nezávadné dětské pleny a Prokop začne počítat a přemýšlet, jak to všechno zaplatí z učitelského platu, proto vezme brigádu v bistru, kde se do něj zamiluje Vendula a Mario se z toho zblázní 🤔😁
A máme tu Vánoce a speciální vánoční díl 😁
Petr Holeček při pohledu zpětně na díly ulice nabývám pocitu, že jsi scénárista a režisér v jednom!🤣🤣🤣 Chápu, že je to ironie,ale ta podoba stupidní scény je velmi dobře vystihnuta 👍
Petr Holeček no máte pravdu, na Voyo jsem videla seriál Primy Mozaika, výborný to bylo a libi se mi Jedna rodina. Nova měla dobré serialy, asi 2ale jaksi už nedali pokračování na tom Voyu
Petr Holeček nový režisér ulice. To by se mi líbilo 🤣.Jinak traparna včera. Opět dala Klímová prachy debilovi,co si za to mohl sám a tahá prachy z blbky.V reálu by se na něj každý vysral. Ještě jak se vysmíval,že mu zaplatila drahy auto. V reálu snad nikdo nemůže být tak hloupý a naivní jak Klimova....to už je hodně nadsazené i v seriálovém dějí.
Danilo Maja Biedermann je asi ten fotbalista, co ho stará Klímová srazila autem před prázdninami ale chlap s vrtačkou taky nevím 🤣🤣 ..... Chlap s vrtačkou byl Dan 🤣🤣 dělal v truhlárně, teď mi to pán napsal do komentářů 😀
Petr Holeček no jo, ten už mi úplně vypadl z hlavy Bedřich s tím klukem, nějak mu zabil Běda tátu nebo co a kluk byl takový hodně svůj 🤣🤣 děkuju za připomenutí 🙂🙂 ..... Ted jsem si vzpomněla asi Dan se jmenoval
Ulice, ZOO, Ordinace a další české seriály - KinoTip otresne, proc se serial nejmenuje Klimovi, Iva je ta posledni co muze nekomu radit fnukna- obereji i o posledni penize vychcanek- fakt oba dily uzasny,
Ulice, ZOO, Ordinace a další české seriály - KinoTip je to o ničem, Klímová je fňukna ani bych se nedivila kdyby měli manželskou krizi . Humor se poněkud vytratil.
Ulice, ZOO, Ordinace a další české seriály - KinoTip celá rodina Klímová by měla zmizet včetně té přítelkyně co vypadá jak matka Michala nevím kdo je dal dohromady
Otřesný, směšná rodina Klímová, Ten fracek, nejraději by se už válel v posteli, Žofína, to samé .. Stará Klímová je blbá ,jak daleko vidí, Z Marečka udělají cvoka, Čím dál lepší ..
Ulice, ZOO, Ordinace a další české seriály - KinoTip ne, jako vždy, vidím Klímovi a vypínám. A to se na Ulici koukám od úplného začátku, Klímovi prostě nejsem schopná zkousnout.
Ulice, ZOO, Ordinace a další české seriály - KinoTip nezaujal . Proč děláte z Ivy takovou blbku ? Takovou blbost aby dávala tomu zmetkovi peníze to může teda napadnout jenom bezmozka .
Fanclub Ulice Tak stupidní zápletky u těchto dvou rodin, hrůza. Marečková je už take trapná a Kllimovi děs běs. To neumíte natočit obyčejný život rodin s troškou humoru apod.?
Fanclub Ulice Před prázdninami to šlo z kopce a teď se to z něj přímo řítí, kdo proboha píše tyhle stupidní scénáře?? Žádný humor, samá negativa a herecké role na pěst, stačily mi dva díly a už vím, že mi tahle pokračující slátanina chybět nebude ☝️😡
Fanclub Ulice Pořád to samé a Bára s Terezou to teda nezachránili. Mě už ulice dávno přestala bavit. Přeskakuji co mě nezajímá takže z celého dílu je pak jen 5min.
Ulice bývala fajn relax s vtipem. Teď tam vnímám tolik negativní energie. Jako by jí nebylo dost ve skutečnosti. V seriálu bych čekala nadhled, odlehčení a odpočinek pro diváka od denního stresu. Místo toho přidává pocit, že všechno je jen špatné.
Evik Sedlářová Na TV Prima začaly seriály, které mají končit. Zkuste hledat tam. Bude nadhled, odlehčení od denního stresu. Plno svateb a očekávaná těhotenství. Podle ukázek, možná budete spokojená. 😁😁😁
Fanclub Ulice vůbec,jestli to takhle bude pokračovat dál,tak se holt s Ulicí rozloučím.Ona nestačí labilní Iva ještě se tam nasáčkuje Tezeza s mámou.Mile překvapila máma Žofky.
Fanclub Ulice bohužel jsem na to už přestala koukat asi jsem stará škola. Bavili mě první díly a herci v té době. Já vím,že to musí nějak posunout dál,ale to už není Ulice...
Alena Tondrová Četla jsem a snažila se Ulici obhájit vysvětlováním. / Dlouhý hubertus, neopálená pokožka, to jsou důvody k nespokojenosti? 🙁 /Jediná rada, NEDÍVEJTE SE. ;)
Alena Tondrová Určitě to čtou a pokud budou mít pocit, že je dobře skončit, udělají to. Asi ještě není čas. Necháme to na nich. My máme možnost sledovat jiný program. ;)
Petra Radúza přesně jak píšete. Teď je to k pláči. Snad to nebudou dlouho natahovat a s Vandou, rádoby fotbalistou a s Marečkem to bude upozaděno. A bude konečně příznivější Ulice. Přece tolik negativních ohlasů nemůžou ignorovat.
Fanclub Ulice ten zraněný kluk si bude chodit ke Klímovym pro prachy a stará mu je bude furt dávat.Nerealne v životě.Sami zadlužený až po uši.Navic si to zavinil sám.Nedala bych mu nic.
Míla Babíková Zatím nic moc a humor žádný, zatím jen ukňouraná Iva a dovolená s Bárou a Terezou o ničem, také by mě zajímalo proč je na voyo jen jeden díl do předu a ne na celý týden!!!!
Máte připomínky k diskuzím? Napište nám