Ještě dodám Evička je úžasná skvělá zpěvačka některé písničky mě rozplakaly její hlas je neskutečně nádherný tak též její úsměv měli bychom si takové lidi a hvězdy jako je Evička Buresova vážit,však nás baví u tv sledujeme filmy s ní a je nám dobře nebo snad neee
Nezáleží na tom ci se to páči nám ci nie , ale pokud se ona v tom cíti dobre tak to je hlavní.
Netreba nikoho súdiť.
V dnešní dobe každý jen soudi kritizuje vubec se k sobe neumime chovať hezky .
Je to každého vec co ma ci nemá.
Každý človek je necim výnimočný a odlišný.
Nektere clanky a komentare fakt nechapu. Hodnoti nekdo vyrazy, usmevy, vlasy vas, ze si dovolujete psat, ze ma Eva osklivy usmev atd? Za me je Eva nadherna zena, skvela zpevacka i herecka.
To je každého věc kdo jak se nechá ostřihat nebo změní účes a pokud to sluší a cítí se v tom Evička to je její volba,a pokud se Vám nelíbí v novém účelu,tak se na ni nedívejte,ale podívejte se samy na sebe jak vypadáte,já osobně ji mám moc ráda a moc jí fandím,to jen lidi kteří závidí kritizuji všechno.
Nesmi se smat,jinak je pekna, ale neni to jeji vina ze ma osklivy usmev, je to jak to ma byt, nikdo nejsme dokonaly, at je stastna. Je to maminka, tak ji neublizujte, 🙏
Když se v tom cítí dobře,tak je to v pořádku👍jestli se někomu víc líbí dlouhé vlasy tak ať si je nechat narůst.Kazdy má právo nosit si na SVE hlavě co chce.😄Evě by to slušelo i kdyby měla hlavu holou,ona je prostě ten typ😉
Burešová je už trapná rádoby VIP. U člověka, který v něčem mimořádně vyniká, se zviditelňují samy jeho výsledky. Na to není třeba bulváru. Bohužel, Burešová se musí připomínat touto ponižující bulvární cestou. Nečtu o ní žádné stupidity, ale titulkům se oči nevyhnou. Je otravná jak komáři u vody.
Tý už nepomůže nic, kobylí úsměv a vodník Česílko a Tristan a Nathaniel..Stačilo národ je přesycen, ještě Žíla, Felix, opilá Dagmar,mrtvej Flaška a nedostatek léků a je to všechno a sprostý lid, co platí daně, jo a UK živit nutno.
Lucie Černá Omluva překlep, ale žasnu, jak všeobecně známo hysterické zdravotní sestry, které si hrají na Bohy před pacienty, jsou vzdělané.Klobouček.Jpo m.j.rpérujte manžela pokud máte, diagnostikujte psychiatrické poruchy-nejsem ndešťastné stvoření jsem člověka a žtena. kapišto?
Marie Peričevičová 🤣🤣🤣🤣 no mozna jste clovek a zena,ale hodne nestastna,kdyz mate potrebu se takhle vyjadrovat..Tak mejte krasne svatky a mene zahorklosti do noveho rolu...HOWG...
Lucie Černá Nechte už té psychiatrie, jste trapná, nemusíte tady dávat všem najevo, že jste JEN zdravotní sestra, která si myslí, ,že může poroučet pacientům, manželovi, vesmíru i mně! Já na vás💩a neobtěžujte:jaké máte to heslo?" Prý důvěřuj zdravotníkům !"che, vidíme, jáká je úmrtnost a péče těch polobohyň.,Pa, nekazte mi Vánoce a náladu,.
Věra Šelongová Užívejte důchodu soudružko, dokud ho máte, až my na vás přestaneme dělat, budete mít bídu už teď. A kroťte svoje emoce, nikdo na ně není zvědavý,🤮👎👊 víme?
Jana Jančíková je otravná asi tak jako VY.Myslim si že je daleko lepší než Hanychová.Nesud tě člověka vás také nikdo nesoudi.Ani vám to nepřísluší někoho soudit
Eva Trojanova ona ta vysvětlovala , když se natáčelo ZOO tak jí vlastně museli pořád krepovat vlasy, aby odlišila postavu ze Slunečné , a tak jí zničili vlasy, že je musela ostříhat, stačí si sehnat informace než psali psát blbé názory
Myslim, ze zadna zena by si z pleziru neostrihala dlouhe kvalitni vlasy. Leda zničené nebo padající po porodu. Alespon ja to tak mela a me kamaradky taky. Tyto otázky mi prijdou nevhodné.0
Markéta Mazáková co to meles 😂🙈 bat se a bat se kazdy to bere jinak ve zkratce pokud nedelas nic spatneho tak ti muze u PRDELE co si o tobe mysli ostatni a pokud nejsi debil a vis ze delas neco spatneho tak s tim muzes pocitat ze si te nekdo vsimne obzvlast kdyz jsi popularni a pak uz jen zalezi jak to vezmes… muzes to mit u PRDELE a nebo ne a jsme zpatky na zacatku pak je clovek sam debil pokud v tom vidi neco jineho 😂 🙂
To ti nikdo nebere 😁👌 jen ti JA sam musim vzit to ze opravdu nezijem v demokratickem state 😂🙈 podle me jsi naivni mala holcicka dobre vychovana v dobre rodine co zije davno pred tim co se deje ted dnesni svet prevazne teda nas stat je takova svine co jen spoleha na blbost a neschopnost neco udelat lidi jako jsi prave TY 🙃 nemyslim to ve zlem neber si z toho urazky … aj tak je to 90% nasi republiky 😉 z toho 60% jsou jen zvanilove co o tom ale stejne nikdy nebou schopni neco udelat … zbytek je zbytek……. 🤟
Jaroslava Hubková ale taky ji mohly začít padat po porodu . Jako většině žen . A proto se nechala ostříhat. A hlavně si myslím, že je to jenom její osobní věc.
Marta Rewczuková Bůh bude dnes s vámi. Když otevřete oči do nového dne, rozzáří oblohu slunečními paprsky, aby vám připomněl, jak moc vás miluje. On bude vaší silou každou hodinu. Během dne vám přinese mnoho vřelých úsměvů a nečekaných radostí. Jeho láska vás udrží v teple a ochrání vás před veškerým neštěstím.🙏🙏🙏🤲🤲🙏🙏pokud vám to nevadí, můžete mi poslat žádost o přátelství, abych mohl lépe komunikovat nebo si mě přidat jako přítele ❤️❤️❤️❤️ 🙏🙏🙏😍 Opravdu ráda se s vámi budu kamarádit......
Eliska Brisslingerova Bůh bude dnes s vámi. Když otevřete oči do nového dne, rozzáří oblohu slunečními paprsky, aby vám připomněl, jak moc vás miluje. On bude vaší silou každou hodinu. Během dne vám přinese mnoho vřelých úsměvů a nečekaných radostí. Jeho láska vás udrží v teple a ochrání vás před veškerým neštěstím.🙏🙏🙏🤲🤲🙏🙏pokud vám to nevadí, můžete mi poslat žádost o přátelství, abych mohl lépe komunikovat nebo si mě přidat jako přítele ❤️❤️❤️❤️ 🙏🙏🙏😍 Opravdu ráda se s vámi budu kamarádit......
Sluší ji vše, ale nevím proč bychom měli někomu chválit nebo hájit co nosí. Jen protože je známá, není na nás nařizovat jak by měla vypadat. Je to dívka, žena, maminka a je na ní v čem se cítí dobře. ☺🤗
Jindřiška Petrželová Bůh bude dnes s vámi. Když otevřete oči do nového dne, rozzáří oblohu slunečními paprsky, aby vám připomněl, jak moc vás miluje. On bude vaší silou každou hodinu. Během dne vám přinese mnoho vřelých úsměvů a nečekaných radostí. Jeho láska vás udrží v teple a ochrání vás před veškerým neštěstím.🙏🙏🙏🤲🤲🙏🙏pokud vám to nevadí, můžete mi poslat žádost o přátelství, abych mohl lépe komunikovat nebo si mě přidat jako přítele ❤️❤️❤️❤️ 🙏🙏🙏😍 Opravdu ráda se s vámi budu kamarádit......
Eva Helebrantová Bůh bude dnes s vámi. Když otevřete oči do nového dne, rozzáří oblohu slunečními paprsky, aby vám připomněl, jak moc vás miluje. On bude vaší silou každou hodinu. Během dne vám přinese mnoho vřelých úsměvů a nečekaných radostí. Jeho láska vás udrží v teple a ochrání vás před veškerým neštěstím.🙏🙏🙏🤲🤲🙏🙏pokud vám to nevadí, můžete mi poslat žádost o přátelství, abych mohl lépe komunikovat nebo si mě přidat jako přítele ❤️❤️❤️❤️ 🙏🙏🙏😍 Opravdu ráda se s vámi budu kamarádit......
sama psala, že má vlasy zničené ze ZOO, věčným kudrnatěním, volila to proto, aby měla zdravé vlasy, každý má jiný vkus a svým způsobem je každá žena krásná a z áleží na jejím srdci, povaze.. takže co řešit.. 😃
Máte připomínky k diskuzím? Napište nám